Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy abortusz mennyivel csökken...

Egy abortusz mennyivel csökkenti később a teherbeesés esélyét?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha műhibák nélkül végzik, semennyivel. Ha elrontanak valamit (megsérül a méh belső fala pl.), akkor biztos csökkenti, százalékokat sajnos nem tudok.
2009. szept. 17. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem decemberben volt missed-ab om, január elején megjött, utána már próbálkoztunk újra, és elsőre össze is jött. Január végén már pozitívat teszteltem:)

37 hetes km

2009. szept. 17. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha rosszul forr össze a méhnyálkahártya, vagyis heges lesz, akkor oda már baba nem igazán tud tapadni. Tulajdonképpen ennyivel csökken az esély. De erre az egészre kicsi az esély. :)

Az első válaszolóval egyetértek, nem tudom, miért kellett lepontozni!

2.-nak gratula!

2009. szept. 17. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmivel. Regenerálódik a női test. Azt mondják inkább a méhszáj izmai viseli meg az, hogy a műtét alatt szétfeszítik. Hüvelytorna azon is biztos segít. Kolléganőmnek 4 abortusza volt, de semmi problémája nem volt a teherbeeséssel.
2009. szept. 19. 19:14
 5/6 A kérdező kommentje:

a mostani módszer állítólag nem viseli meg annyira a méhszájat, mert nem hirtelen feszítik szét a műtét előtt, hanem egy Laminaria nevű algából készült kis valamit helyeznek a mészájba, ami 1 nap alatt fokozatosan a többszörösére duzzad, és így lassan tágítja ki a méhszájat. de még így is elég fájdalmas volt.

köszi a válaszokat!

2009. szept. 19. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Igen, nem is a méhszáj miatt veszélyes, hanem a méhnyálkahártya mesterséges eltávolítása miatt..

2009. szept. 21. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!