Clostilbegytet szedek, lehet ezzel egyidőben E-vitamint szedni?
Figyelt kérdés
Ez a 4. clostis napom és végig szedtem az e-vitamint is. Remélem nem gond, hogy mindkettőt szedem egyszerre. Segítsetek!2009. szept. 17. 13:39
1/7 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem gond,nyugodtan szedheted,mert az e vitamin regeneráló,sejtújitó és antioxidáns,a closty hatását nem befolyásolja!Sőt még javasolnék Premens vagy Zafir barátcserje kapszula szedését is,hogy mielőbb összejöjjön a baba!
Sok sikert,jó egészséget!
2/7 anonim válasza:
szerinte, lehet én iszedtemvégülis csak vitamin az meg van az eperbe is azt is lehet enni közbe!:-)ugyhogy szerinteem nem gond!sok sikert azért neked!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a biztató szavakat! Sok sikert nektek is.
2009. szept. 17. 14:36
4/7 anonim válasza:
Én 3. napja szedem a clostyt és én is szedek mellé E vitamint. Drukkolok neked is hogy minnél előbb összejöjjön a baba.
5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszoló Köszi, hogy gondolsz rám. Az első babánk is Clostival sikerült az első gyógyszeres hónapban. Most próbálkozunk a kistesóval. Ti mióta próbálkoztok?
2009. szept. 17. 14:57
6/7 anonim válasza:
3. vagyok. Nekem van egy 13 hós kisfiam. Soha nem volt redszeres a menszeszem ez a 2. házasságom, az elsőnél 2 évig nem szedtem fog. gátlót és nem jött össze a baba. Most a férjemmel mikor eldöntöttük, hogy akkor jöhet a baba, hagyjam abba a gyógyszert. Abba is hagytam és már rögtön a köv. hónapban össze is jött. Valószínűleg annak köszönhetően, hogy a szervezetem még a fog. gátló hatása alatt volt és volt peteérésem. Most meg szopi alatt szedtem a Cerezettet. Már 3 hónapja abbahagytam és nem jött meg. Elmentem dokihoz, és a clostyt javasolta, de rá 2 napra megjött és el is kezdtem szedni. Voltam vérvételem és a progeszteron szintem nem jó. Most 5 napig kell szednem és a 21-23 nap között megint kell mennem vérvételre. Csak azt nem értem hogy a 14 nap körül nem kellene nézni a peteérést ultrahanggal? Nálad hogy van ez? Te miért szeded?
7/7 A kérdező kommentje:
Én azért szedem, hogy segítsük a peteérést. Nekem gyógyszer nélkül 10. napon csak 10mm-es tüsző volt, gyógyszerrel pedig 3 volt, a legkisebb 19mm. Én valahol azt olvastam, hogy legalább 18 vagy 19 mm-esnek kell lennie a tüszőnek, hogy meg tudjon repedni. Nekem most a 3. naptól a 7.-ig kell szedni és a 11. napon kell menni uh-ra, hogy megnézzék vannak-e tüszők. Hát az első babánál bejött, remélem most is segít.
2009. szept. 17. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!