Elvileg 6 hetes kismama vagyok de még senki nem lát semmit a z UH-on . Aggodnom kéne?
Kedves Első/Utolsó Válaszoló, logikusnak gondolhatja az ember, amit Te is írtál, de orvosilag így határozzák meg a terhesség korát, és ez így marad egészen a végéig (tehát a 40 hét terhességből valójában max 38-at vagy az). Mindig valószínűsítik, hogy a középidőben fogant, ahogy a Kérdezőnél úgy látom, pont sikerült is.:)
Kedves Kérdező! Ennyire korai terhességben még az uh minőségétől is függ, hogy mit látni, ne aggódj! Kívánom,hogy minden rendben legyen!! Majd megírhatnád, mi volt.:)
Szia. Ez nagyban függ az ultrahang gép minőségétől. Én most vagyok 8 hetes és eddig csak petezsákot láttak az SZTK-ban és már missed ab-re akart küldeni. A magánrendelésen meg már megvolt a szívhang is.
A folyás miatt szerintem nagyon siess az ügyeletre utrogestanért vagy duphastonért! Ez nagyon nem jó jel, viszont sok esetben lehet még segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!