Tegnapelőtt, tegnap és ma erős pozit teszteltem! Ma elkezdtem szedni a gravidát? Nem késő? így is hasznos h csak most kezdtem el szedni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 18:12
1/9 A kérdező kommentje:
ma vok 5 nap késésnél!
2009. szept. 16. 18:13
2/9 anonim válasza:
Persze, hogy hatásos, nem késtél le semmiről, én a 10. héten kezdtem el szedni.
1 éves kislány anyukája
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2009. szept. 16. 18:19
4/9 anonim válasza:
Jobb később, mint soha. A 12 hétig még ígyis sok vitamint be tudsz vinni a szervezetbe és ha végig akarod szedni akkor azt is megteheted.
5/9 A kérdező kommentje:
kb 1órával ezelőtt vettem be és elég rosszul vok tőle!:(((azért szedjem tovább?hányinger kerülget!bizti h a gravidátol van mert a terhességemnek még nincsenek tünetei!
2009. szept. 16. 18:42
6/9 anonim válasza:
Elég lenne folsavat és Magne B6-ot szedned egyelőre. Én most 6 hetes vagyok és ezt írta a dokim. Az első babámmal is csak később kezdtem az elevitet a doki javaslatára, mert nagyon hányós voltam és azt mondta az még rátesz 1 lapáttal.Kérd ki az orvosod véleményét az a biztos. Boldog babavárást!
7/9 anonim válasza:
én az 1.babánál a 6hetet is betöltöttem,mire kiderült,hogy babás vagyok.akkor kezdtem én is a gravidát.de én sem bírtam,nagyon hányingerem volt tőle.így 1doboz(30db) után elevirte váltottam.és szinte végig szedtem,és a 9hónap szoptatás alatt is,és most hogy tudatosan készülök a babára,a tervezett fogantatás előtt elkezdtem szedni újra.
8/9 anonim válasza:
Szia! Először nagy gratula a babához!! :)
A másik, egy kis segítség: én a Gravidától akkor is hánytam, amikor nem voltam terhes! És az ájulás kerülgetett.
A titok: nagy-nagy, kidöglesztő kajálás után kell bevenni! Semmiképp nem egy gyenge vacsi, vagy egy méggyengébb reggeli után! Mert akkor klotyó a vége... :)
A folsav tényleg fontos, azt szedhetszmég plusszban is akár, Gravida mellé, erről megoszlanak a véleméynek, hogy mekkora adagra van szükség.
A méhszalagok nyúlására, mensis görcsökre pedig MagneB6 (max 3X2/nap), amiből a B a későbbi hányingert ijesztő mértékben tudja enyhíteni, eltűntetni... :)
Boldog babavárást neked!
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2009. szept. 17. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!