Vajon meddig "húzom"? 37+2 hetes vagyok. Tegnapelött este nagyon erős görcseim voltak,nem volt rendszeres, volt hogy 2perc múlva jött újra, volt hogy 10perc telet el.
Kb 1 órán át tarthatott. Tegnap azt mondták, hogy jóslófájások, ez természetes.
Az nst nem mutatott fájást.
Kibírom még a hátralevő időt, vagy elöbb jön a pici? Tapasztalatok?
Szia! Gondolom ennek ellenere nem nyilt a mehszajad,mert akkor a nyakdugo elment volna-es ezt nem irtad.
Ilyenkor ez mar normalis.En is igy voltam, de a mehszajam ekkor kinyilt 2211-re,es masnapra elment a nyakdugom is.eNNEK ELLENERE EGYBEN VAGYUNK MEG!
Viszont ha mar barmi tortenne,nem lenne koraszulott,teljesen erett a babad.
Ha rendszeres idokozonkent kemenyedsz vagy fajsz vagy mindketto,mondjuk 15-15-15 majd 10-10-10,8,6 percenkent,akkor irany a korhaz!
Konnyu szulest kivanok!
Köszi szépen, könnyű szülést kívánok neked is!
Még nem ment el a nyákdugó. Aznap vizsgáltak zárva volt a méhszáj.
/Nem értem, hogy miért össze vissza adta be a mondatokat a kérdésembe!!???:)/
szia én pont annyi idős vagyok mint te 37+2 és nekem tegnap egész nap mensiszerű görcseim voltak és hátfájás mai eddig egy pillantig sem-szerintem az idő miatt is van
talán kitartunk még-minden jót neked
Hát én is remélem, hogy kibírjuk még egy darabig:)
Bár ha jönni akarna kicsit elöbb, akkor sem lenne "gond":)
Amúgy ez a hétfő esti görcs nagyon erős volt, azon kívül sokszor érzek enyhébb görcsöket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!