Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajon meddig "húzom"? 37+2...

Vajon meddig "húzom"? 37+2 hetes vagyok. Tegnapelött este nagyon erős görcseim voltak,nem volt rendszeres, volt hogy 2perc múlva jött újra, volt hogy 10perc telet el.

Figyelt kérdés

Kb 1 órán át tarthatott. Tegnap azt mondták, hogy jóslófájások, ez természetes.

Az nst nem mutatott fájást.

Kibírom még a hátralevő időt, vagy elöbb jön a pici? Tapasztalatok?

2009. márc. 26. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Gondolom ennek ellenere nem nyilt a mehszajad,mert akkor a nyakdugo elment volna-es ezt nem irtad.

Ilyenkor ez mar normalis.En is igy voltam, de a mehszajam ekkor kinyilt 2211-re,es masnapra elment a nyakdugom is.eNNEK ELLENERE EGYBEN VAGYUNK MEG!

Viszont ha mar barmi tortenne,nem lenne koraszulott,teljesen erett a babad.

Ha rendszeres idokozonkent kemenyedsz vagy fajsz vagy mindketto,mondjuk 15-15-15 majd 10-10-10,8,6 percenkent,akkor irany a korhaz!

Konnyu szulest kivanok!

2009. márc. 26. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok,38/6 hetes kismami. :-)
2009. márc. 26. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, könnyű szülést kívánok neked is!

Még nem ment el a nyákdugó. Aznap vizsgáltak zárva volt a méhszáj.

/Nem értem, hogy miért össze vissza adta be a mondatokat a kérdésembe!!???:)/

2009. márc. 26. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:

szia én pont annyi idős vagyok mint te 37+2 és nekem tegnap egész nap mensiszerű görcseim voltak és hátfájás mai eddig egy pillantig sem-szerintem az idő miatt is van

talán kitartunk még-minden jót neked

2009. márc. 26. 16:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát én is remélem, hogy kibírjuk még egy darabig:)

Bár ha jönni akarna kicsit elöbb, akkor sem lenne "gond":)

Amúgy ez a hétfő esti görcs nagyon erős volt, azon kívül sokszor érzek enyhébb görcsöket...

2009. márc. 26. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
szia! én is ugyanígy voltam, éjszaka görcsöltem 37-ik héten,hétfő éjszaka volt, másnap nst-n meg sem mozdult a görbe. a doki megvizsgált, semmi gond, pihenjek. csütörtök éjszaka megszültem:-)
2009. márc. 26. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!