Terhestünetek lehetnek ezek?
Figyelt kérdés
Meg fog jönni érzésem van pár napja, de még nem kell, miután eszek hányingerem van, ezért enni sem tudok, fáradékony vagyok és rendkívül érzékeny, mindenen elbőgöm magam ...szerintetek?2013. márc. 19. 18:22
1/14 anonim válasza:
Mikorra nem várod? Szerintem a nem várt előtt nem igen vannak terhes tünetek.
2/14 A kérdező kommentje:
pénteken kéne elvileg megjönnie...de ha terhes vagyok akkor kizárolag a menstruációm után eshettem teherbe, mivel a párom akkor volt otthon
2013. márc. 19. 18:45
3/14 anonim válasza:
A terhességi tünetek menstruáció előtt nem jelentkeznek!
4/14 anonim válasza:
Nem az előző havi mensidre gondoltál, hogy rögtön azután sikerülhetett?
5/14 A kérdező kommentje:
De igen arra gondoltam :)
2013. márc. 19. 19:27
6/14 anonim válasza:
Tesztet mikor csinálsz? Én pár nap múlva.. :-)
7/14 A kérdező kommentje:
hát én holnapra várom, vagy nem várom inkább :) szóval ha nem jön meg akkor is csak szombaton,nem akarok csalodni :/ Majd írd meg az eredményt :) Remélem 2 csíkos lesz:)
2013. márc. 20. 20:21
8/14 anonim válasza:
Remélem, mindkettőnknek csíkos lesz :-)
Én még nem tudom mikor csinálom meg, lehet majd a 7vége után, hogy biztosra menjek.
Mindenképp írd meg, remélem, sikerülni fog!
Vannak tüneteid, ha szabad kérdeznem?
9/14 A kérdező kommentje:
hát azon kívül, hogy azt érzem meg fog jönni és mellfeszülés semmi más..nekem ma kellet volna ..nem tudom mikor teszteljek :) Neked?
2013. márc. 21. 19:00
10/14 anonim válasza:
Nekem is mensis érzésem van màr pár napja, a mellem fàj, és bő àtlàtszó folyásom van. Hò közepén éreztem ilyet màr,de nem tudom miért. Én holnapra nem vàrom.. én se tudom mikor :-) Mindenki itt azt irja, hogy 10sel tesztelj(ünk). De sehol nem talàlok,viszont van 20as érzékenységűm. Nem merek még :-)) Viszont Te mondjuk szombaton egy nem 20as tesztel ellőlhetnél egyet. Vagy x epilt hasznalj abban kettő teszt van. Aztàn majd mesélj! Szurkolok!! ++ :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!