Milyen a görbém?
Figyelt kérdés
Ez az elsõ görbém és érdekelne mi a véleményetek róla?Nem nagyon értem miért van ekkora külömbség a 6:30-kor és a 9:...-kor mért hõm között?Köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 19. 17:44
1/5 anonim válasza:
rögtön ébredés után méred a hődet? Nem mész ki wc-re, nem mocorogsz mérés előtt?
2/5 A kérdező kommentje:
Felébredek,magamra kapok valamit,kimegye a fürdõbe és akkor mérem meg a hõmet.
2013. márc. 19. 18:41
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez tökre érvénytelen görbe. Mérni, ébredéskor, azonos helyen (nyelv alatt, v. hüvelyben), azonos időben, még azelőtt kell, hogy kikelnél az ágyból. Ha nem digitális hőmérőd van, akkor ajánlott még este lerázni. Min. 5 percig mérd.
Ha normálisan csinálod, szerintem, abszolút nem lesz ilyen cikk-cakkos.
Sok sikert!! :)
4/5 A kérdező kommentje:
:-) Értem,akkor holnaptól még mielõtt felkelek megmérem a hõmet.
2013. márc. 19. 18:58
5/5 anonim válasza:
Ne haragdj, de a hőmérőzés nem így működik. Minden nap ugyanabban az időben kell mérni, és akkor amikor kinyitod a szemed az legyen az elős dolgod, hogy beteszed a nyelved alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!