Miért nem változik a görbém?
Átlagban 30 naposak a ciklusaim,tegnap és ma olyan krémes nyúlós folyásom volt,ami mintha picit véres is lett volna,de semmi más!Mi ez?És miért nem változik a görbém?
Mert még nem volt ovud. Vagy max. ma, de akkor meg csak holnap kellene felmennie.
Egyébként nem akarok beleszólni, de a cickafark-palástfű kombinációt nem úgy kellene inni, hogy ciklus első felében cicka, aztán ovu után palástfű?
Köszi lányok a hozzászólásokat!
utolsó előtti,igen,sajnos 19 napos volt az utóbbi ciklusom,abban a hónapban kezdtem el az aviva tornát,szerintem elég intenzíven csináltam,és kétnaponta,azért lehetett ez ilyen rövid,mert bekavart valamit!
Utolsó!
Igen,tudom,hogy kellene inni a cickafark és palástfű keveréket,viszont a gyógynövényboltban is azt mondták,hogy amíg nem áll helyre a ciklusom,és nem látom,hogy valóban volt-e ovulációm,addig a kettő együtt lesz számomra a leghasznosabb!
Gondolj csak bele,és látod is,milyen a görbém,mikor váltanék palástfűre? Hisz még ovu sem volt!Nekem már az is haladás,hogy ebben a hónapban még nem volt pecsételésem és barnázásom,és már a 20 napon járok,ilyenkor már rég volt valami bajom!:-(
Esetleg ha valakinek van valami ötlete,mert én úgy látom a görbén,hogy próbálkozik a szervezetem megrepeszteni a tüszőt,de valamiért nem sikerül neki! Mi lehet a gond?
Hát ha a gyógynövényboltban mondták, akkor okés. Annyira azért nem értek hozzá. Csak én úgy tudtam, hogy akkor kell elkezdeni a palástfűt, mikor felmegy a hő, azaz megvolt az ovu. Hiszen a göbéből látszani fog:)
A ciklusod meg nem biztos, hogy 19 napos volt, mivel ahogy elnézem, elég gyenge volt a vérzés. Lehet, hogy az is inkább csak áttöréses vérzés volt. Vagy mindig ilyen gyenge?
Egyébként rendszeresek szoktak lenni a ciklusaid? Csak most ezzel van probléma? Eddig normális volt?
Szia utolsó! Nekem mindig ilyen gyenge a vérzésem,először arra gondoltam,hogy azért nem emelkedik a hőm,mert ez talán már egy emelkedett hő,és a múltkori 19-napi vérzés,annyira gyenge volt,hogy lehet beágyazódás,vagy mittomén :-),de a napokban csináltam tesztet,és az totál negatív volt,tehát a terhesség kizárva!
Egyenlőre iszom a teákat,és rendületlenül nézem a hőmet,mi változik.......
És ma hogy alakult?
Egyelőre vezesd tovább, majd meglátjuk, mi sül ki belőle:)
Még egyenlőre semmi változás!Stagnál,és olyan,mintha egyenesbe húzták volna,abszolút semmi!
Kicsit el vagyok bizonytalanodva,mert tegnap együtt voltunk a párommal,és ma már olyan áttetsző folyásom volt,jó nyúlós,de ez csak szerintem a spermától van,akció után mindig ez van,vagy ha holnap is ilyen lesz,akkor már végképp nem tudom,de akármilyen is a ciklusom,nem hiszem el,hogy már a 20 napnál járok,és nem történik semmi!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!