Nők! Miért akartok minél előbb teherbe esni?
Mi gyerek projekt elött is nagyon sürün csináltuk.
Azt kell mondanom a férjemnek 4 év jutott sok szexre. Akkor fogant a lányunk és sajnos veszélyetetett terhes voltam szinte végig, így eléggé megcsappant. de 6 héttel a szülés után csak úgy egymásnak estünk, és szinte utánna is vissza állt, szuperül. második lányunknál már ilyen gond nem volt, ott is a terhesség alatt kicsit kevesebb lett, de utánna szuperül vissza állt.
Sajnálom, hogy nektek megromlott a kapcsolatotok. szerintem erröl beszélj a feleségeddel.
nem panaszkodom, minden oké egyébként, csak arra lennék kiváncsi hogy miért kell minél hamarabb teherbe esni?
hallok egy ként történetet hogy x idő után még mindig nem sikerült, de ha a pasit megkérdezzük akkor gondolom ő azért örül neki, vagy nem? olyan válaszoljon akinél hasonló a helyzet. köszi
Én se értem, előtte nem szexeltetek vagy hogy? Egy normál kapcsolatban "gyereknemzés" előtt is gyakori szex van és amikor elülnek a hormonális dolgok (kinek mikor) akkor visszatér minden a rendes kerékvágásba, vagy hát nagyrészt.
És hogy ha belevágtok a babaprojektbe miért akar mielőbb teherbeesni? Ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy ha nekiülsz a vacsorának miért akarod mielőbb hogy az étel a szervezetedbe jusson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!