GABRIEL Terhességi Teszttel milyen tapasztalatotok van?
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kedves 9-es!Múlt hónapban jártam így!Halvány csík a nemvárt napján,ami másnapra el is tűnt :( Persze megjött.
Most megint ezzel teszteltem mert csak ezt kaptam a patikában,de most negatívat mutatott.Hát nem tudom már mit gondoljak.Viszont már 6.napja késik...Csak pici "bordó" vérzés,barna maszatolás...Orvoshoz jövö hét pénteken megyek.Addig már tesztet sem veszek.Egy fajtát sem!
9-es vagyok. Én kétszer is így jártam egymás után ezzel a teszttel, sőőőt a kérdésemhez írt ott egy válaszadó aki szintén ugyan így járt ugyan ezzel a teszttel.... csak ilyet ne vegyél!
Lehet hogy később volt a pé-d és azért késik/nem mutatja még ki a teszt. Én nagyon szurkolok Neked! Nekem azóta már összejött, már másfél éves nagyfiú :)
Írj majd mi a helyzet. Megy a drukk!
Nagyon szépen köszönöm!Én is ebben bízom,hogy késöbb volt,ezért nem mutatja ki:) Mindenképpen írok,hogy pénteken mi volt az orvosnál.
Végigolvastam azt is aki hozzászólt a Te kérdésedhez.Többet nem veszek ilyen tesztet az egyszer biztos
A nem várt után 2 nappal + lett, nem tévedett :)
Akinek rossz tapasztalata van: minden keresdedelemben kapható termék, amit eladnak, előfordul, hogy valamilyen szempontból selejt, erre nem lehet alapozni.
pl.: amit használunk pelust, rendszerint van benne 1-2 olyan, amiről leszakad a tépőzár! Most bukjak ki és ne vegyem többet, ha egyszer bevált?
Lehet, hogy ha legközelebb veszel egy Gabriel tesztet, az jó lesz. Ha itt mindenki kiakadna azon , hogy szellemcsík jött ki, a fél gyk a zártosztályon pihenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!