Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » GABRIEL Terhességi Teszttel...

GABRIEL Terhességi Teszttel milyen tapasztalatotok van?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretném megtudni milyen tapasztalaitok vannak ezzel a teszttel!Volt hogy pozitívat mutatott de baba sehol vagy negatívat de mégis baba volt?Mennyi idő után teszteltetek vele?
2013. márc. 18. 16:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Kedves 9-es!Múlt hónapban jártam így!Halvány csík a nemvárt napján,ami másnapra el is tűnt :( Persze megjött.

Most megint ezzel teszteltem mert csak ezt kaptam a patikában,de most negatívat mutatott.Hát nem tudom már mit gondoljak.Viszont már 6.napja késik...Csak pici "bordó" vérzés,barna maszatolás...Orvoshoz jövö hét pénteken megyek.Addig már tesztet sem veszek.Egy fajtát sem!

2013. márc. 18. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Én kétszer is így jártam egymás után ezzel a teszttel, sőőőt a kérdésemhez írt ott egy válaszadó aki szintén ugyan így járt ugyan ezzel a teszttel.... csak ilyet ne vegyél!

Lehet hogy később volt a pé-d és azért késik/nem mutatja még ki a teszt. Én nagyon szurkolok Neked! Nekem azóta már összejött, már másfél éves nagyfiú :)

Írj majd mi a helyzet. Megy a drukk!

2013. márc. 18. 22:05
 13/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!Én is ebben bízom,hogy késöbb volt,ezért nem mutatja ki:) Mindenképpen írok,hogy pénteken mi volt az orvosnál.

Végigolvastam azt is aki hozzászólt a Te kérdésedhez.Többet nem veszek ilyen tesztet az egyszer biztos

2013. márc. 19. 07:44
 14/20 anonim ***** válasza:
megy neked a drukk holnap minden kiderül,addig próbálj meg lazítani. Sok sikert!!
2013. márc. 21. 11:36
 15/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a drukkot,de szerintem kicsit hiányosan írtam mert mához egy hét múlva pénteken megyek az orvoshoz.de tényleg szorítsatok köszönöm!!!!!!
2013. márc. 22. 16:44
 16/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nem tudom,nézi-e valaki még.Ma voltam orvosnál,nem vagyok terhes :(
2013. márc. 29. 20:24
 17/20 anonim ***** válasza:
kár
2013. márc. 29. 22:13
 18/20 anonim ***** válasza:
43%

A nem várt után 2 nappal + lett, nem tévedett :)

Akinek rossz tapasztalata van: minden keresdedelemben kapható termék, amit eladnak, előfordul, hogy valamilyen szempontból selejt, erre nem lehet alapozni.

pl.: amit használunk pelust, rendszerint van benne 1-2 olyan, amiről leszakad a tépőzár! Most bukjak ki és ne vegyem többet, ha egyszer bevált?

Lehet, hogy ha legközelebb veszel egy Gabriel tesztet, az jó lesz. Ha itt mindenki kiakadna azon , hogy szellemcsík jött ki, a fél gyk a zártosztályon pihenne.

2013. márc. 31. 10:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem egymás után két selejtet is kifogtam! Olvasd csak végig a kérdésemet! És nem csak én jártam így ezzel a teszttel, ne bagatelizáld el! 9-es voltam...
2013. ápr. 2. 21:54
 20/20 A kérdező kommentje:
Most megint egy héttel vagyok a nemvárt elött.Bizakodom!!!De nagyon!!!!
2013. ápr. 5. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!