Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbe szakértők szerintetek...

Görbe szakértők szerintetek megint vetélés lesz a vége?

Figyelt kérdés
[link]

2013. márc. 15. 06:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Huh ekkora sötétséget már! Fogyatékosság genetikai rendellenesség miatt alakul ki, nem pedig attól, hogy a kismama sárgatesthormon-pótlást kapott az alacsonyabb progeszteron szintre, hogy megszűnjön a barnázás, pecsételő vérzés.

De onnan is nézhetjük a dolgot, hogy tehettél volna valamit az egyébként egészséges kisbabádért, de mivel nem vagy hajlandó "bogyót" szedni, ezért a terhességed megszakad, mert nem megfelelő a progeszteronszinted, és leválik a méhnyálkahártyád...

Azért folsavat szedsz legalább? Vagy megkockáztatod a nyitott gerinc lehetőségét is???

2013. márc. 15. 14:05
 12/22 A kérdező kommentje:
Nekem ne magyarázzad, hogy mitől lesz/ lehet fogyatékos egy gyermek. Hidd el pontosan tisztában vagyok vele. Nyilván nem a sárgatest hormontól, ugyan akkor a természetnek oka van jelenleg miért nem működik rendesen a hormon háztartásom. (Feltéve ha ez az igazság) A kérdésre válaszolj és ne a nagy tudású véleményedet írjad meg. Már bánom, hogy egyáltalán feltettem a kérdést, mert csak idegesítem magam a hozzád hasonló válaszokon. Amúgy meg gyanítom neked életedben nem volt még vetélésed, és abban biztos vagyok, hogy nem nem neveltél sérült gyermeket.
2013. márc. 15. 14:54
 13/22 frászkarikaborsó ***** válasza:

Szerintem ebből ezt még nem lehet biztosan megmondai, de én is tuti paráznék ha így leesne a hőm egy pozi teszt után :(

Abban egyetértek veled hogy a hormonpótlás nem mindig a legjbb megoldás, szerintem ha az embernek hormon gondja van akkor a kiváltó okokat kell megkeresni és nem egyből szedni a hormont. Több vetélés után mindenképp endokrinológiai vizsgálatot javaslok, ahol lehet hogy fényt derítenek valamilyen anyagcserebetegségre, és olyan megoldást javasolnak, ami nem gyógyszer. De reméljük erre nem lesz szükség.

2013. márc. 15. 15:34
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én kérek elnézést a reakciódért!...

És - bár nem ismerjük egymást - elmondom neked, hogy sajnos 3 babámat veszítettem el eddig.

A válaszomat segítő szándékkal írtam, de ha te ilyen arrogáns vagy, talán nem kellene kérdést kiírnod, mert ha valahol, akkor itt aztán tényleg vannak "nagy tudású vélemények"!

Egy 40-hez közeli, gyermektelen nő

2013. márc. 15. 15:35
 15/22 A kérdező kommentje:
"Huh ekkora sötétséget már! " Nem éppen segítő szándékú tanácsot von maga után. De legalább kiderült mi az ellentét kettőnk között. Én 25 évesen 1 vetélésen vagyok túl ami rögtön már az első hónapban sikerült. Most a 3. hónapban a következő babát várom. 3 vetélés vagy 10 év múlva biztosan az első teszt után rohannék a dokihoz , hogy csináljon valamit mert muszáj ennek a babának velünk maradnia. De egyenlőre várok, és fiatalság bolondság alapon a természetre bízom magam, és remélem, hogy nem kell csalódnom a döntésemben.
2013. márc. 15. 16:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Az utalás nem is az első mondatban rejlett!

De ettől függetlenül remélem, hogy minden a legjobban alakul!

2013. márc. 15. 16:26
 17/22 A kérdező kommentje:
Ma megint 36.8C volt. Kihajítom az ablakon a hőmérőt, elég volt!
2013. márc. 16. 06:44
 18/22 frászkarikaborsó ***** válasza:
ez jó hír, örülök :)
2013. márc. 16. 10:47
 19/22 anonim ***** válasza:

Grrr! Ha a te hormonjaid nem jók, arról nem a baba tehet. Ezesetben nem a baba a fogyis. Magyarán egészséges magzatot veszíthetsz. Én Sárgatest - elégtelen voltam. Véreztem. Hormont szedtem, így ki tudta m hordani. 42 hétre született. Most 5 éves, és nemhogy nem fogyis, de 150-es az iq-ja, 3 évesen megtanult olvasni, sorolhatnám... Nem kellett azért meghalnia, mert az ÉN hormonjaim szarok voltak.

Ha a baba sérült, semmilyen gyógyszer nem tartja bent.

2013. márc. 22. 18:30
 20/22 A kérdező kommentje:
Egyrészt azóta ismét 36.7 a hőm és nagyszerűen érzi magát a pocaklakóm. A többit nem kommentálnám.
2013. márc. 23. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!