Görbe szakértők szerintetek megint vetélés lesz a vége?
Huh ekkora sötétséget már! Fogyatékosság genetikai rendellenesség miatt alakul ki, nem pedig attól, hogy a kismama sárgatesthormon-pótlást kapott az alacsonyabb progeszteron szintre, hogy megszűnjön a barnázás, pecsételő vérzés.
De onnan is nézhetjük a dolgot, hogy tehettél volna valamit az egyébként egészséges kisbabádért, de mivel nem vagy hajlandó "bogyót" szedni, ezért a terhességed megszakad, mert nem megfelelő a progeszteronszinted, és leválik a méhnyálkahártyád...
Azért folsavat szedsz legalább? Vagy megkockáztatod a nyitott gerinc lehetőségét is???
Szerintem ebből ezt még nem lehet biztosan megmondai, de én is tuti paráznék ha így leesne a hőm egy pozi teszt után :(
Abban egyetértek veled hogy a hormonpótlás nem mindig a legjbb megoldás, szerintem ha az embernek hormon gondja van akkor a kiváltó okokat kell megkeresni és nem egyből szedni a hormont. Több vetélés után mindenképp endokrinológiai vizsgálatot javaslok, ahol lehet hogy fényt derítenek valamilyen anyagcserebetegségre, és olyan megoldást javasolnak, ami nem gyógyszer. De reméljük erre nem lesz szükség.
Én kérek elnézést a reakciódért!...
És - bár nem ismerjük egymást - elmondom neked, hogy sajnos 3 babámat veszítettem el eddig.
A válaszomat segítő szándékkal írtam, de ha te ilyen arrogáns vagy, talán nem kellene kérdést kiírnod, mert ha valahol, akkor itt aztán tényleg vannak "nagy tudású vélemények"!
Egy 40-hez közeli, gyermektelen nő
Az utalás nem is az első mondatban rejlett!
De ettől függetlenül remélem, hogy minden a legjobban alakul!
Grrr! Ha a te hormonjaid nem jók, arról nem a baba tehet. Ezesetben nem a baba a fogyis. Magyarán egészséges magzatot veszíthetsz. Én Sárgatest - elégtelen voltam. Véreztem. Hormont szedtem, így ki tudta m hordani. 42 hétre született. Most 5 éves, és nemhogy nem fogyis, de 150-es az iq-ja, 3 évesen megtanult olvasni, sorolhatnám... Nem kellett azért meghalnia, mert az ÉN hormonjaim szarok voltak.
Ha a baba sérült, semmilyen gyógyszer nem tartja bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!