Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbe szakértők szerintetek...

Görbe szakértők szerintetek megint vetélés lesz a vége?

Figyelt kérdés
[link]

2013. márc. 15. 06:49
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy mindig 27 naposak a ciklusaim. Szerintem a peteérésemet rossz napra tette a gép.
2013. márc. 15. 07:02
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

Szia, előre is bocsánat egy picit köcsög leszek.

MI a búbánatnk méregeted még mindig a hődet? HOgy azonnal szívrohamot kapj, ha leesik??? Ne legyél már ennyire negatív, még akkor se, ha korábban volt egy vetélésed, miért kell egyfolytában azon agyalni, hogy biztosan nem marad meg? Ahelyett, hogy hátradőlve pihennél, és arra koncentrálnál, hogy biztosan megmarad, és nemsoká lesz egy kisbabád.

Ne csináld ezt magaddal!

Amúgy a hőd már a teszt előtt is leesett, ha akkor mutatod a görbéd, akkor arra tippeltem volna, hogy meg fog jönni, és látod, mégiscsak ott figyel a babád! Ne méregesd magad, csak koncentrálj pozitív dolgokra. Tudom, könnyű mondani, de nekem pl. abszolút bevált, 2 vetélés után jutottam el oda, hogy ez nem normális, hogy ezen kattogok, hogy mi van ha... ÉS van két gyönyörű gyerekem. Neked is lesz, csak kicsit pozitívabban állj már hozzá!!!

2013. márc. 15. 07:21
 3/22 anonim ***** válasza:

Nem sok értelme van hőmérőzni, ha nem tudod közel azonos időpontokban mérni!

Egyébként - meglátásom szerint - eléggé menstruáció-gyanúsnak tűnik.

2013. márc. 15. 09:38
 4/22 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló tudom, hogy teljesen igazad van, de egyszerűen képtelen vagyok másra gondolni. Tudom mennyit számít, hogy min kattogtatom az agyamat, mert ez a baba is akkor jött mikor még azt sem figyeltem van e peteérésem vagy sem. Tiszta stresszes volt az egész hónap, azt sem tudtam, hogy más nap mi lesz, erre pont most jött össze baba. El dugom a hőmérőimet jó messzire és várok!
2013. márc. 15. 09:51
 5/22 anonim ***** válasza:
32%

Tudom mit élsz át. Aki nem élt át vetélést, az nem értheti. Hiába dönti el az ember, hogy holnap nem mérek, reggel az az első gondolatom. Hiába döntöm el, hogy nem csinálok több tesztet, erősödik-e a csík, muszáj újat csinálnom, hogy lássam, rendben van-e.

Igazság szerint a görbéd nem túl biztató. Kapsz sárgatest pótlást, Utrogestant vagy Duphastont? Szerintem szükséged lenne rá.

2013. márc. 15. 10:43
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem kapok semmit, a doki azt mondta, hogy 6 hetes terhesen elég jelentkeznem. Én sem szeretnék egyenlőre gyógyszert szedni, mert azt szeretném ha azért maradna mert a természet is így szeretné. Persze ha most ő is elhagy minket akkor már gondolkodok, hogy talán tényleg kellene valami. Fiatal vagyok viszonylag van időm várni, soha nem volt hormon problémám, soha nem volt mensi problémám, és semmi egyéb. Most várok és remélem 35 hét múlva ide írhatom, hogy megszületett.
2013. márc. 15. 12:09
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező, ez a "természet így szeretné" dolog azért kicsit buta felfogás...a hormon problémára igenis KELL a gyógyszer, hiszen az mellett egészségesen megmaradhat a baba, ez nem ilyen természet akarja-e vagy sem kérdés, basszus....
2013. márc. 15. 12:17
 8/22 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a buta felfogás, hogy azonnal orvoshoz rohangálni gyógyszerét és utána egy fogyatékos gyereket megszülni. Mért jobb az ha szedem a bogyót X hétig, utána abbahagyom és szépen 20 hetesen szülhetem meg a halott csecsemőmet. Egyetlen porcikám sem kívánja a vetélést, és akinek már volt vetélése az tudja miről beszélek. Ugyanakkor inkább most menjen el mint később vagy ami még rosszabb, hogy sérült legyen egy életen át. Egyenlőre 1db vetélésem volt, ez "belefér" majd ha 2-3 terhességem is vetéléssel végződik akkor kivizsgáltatom magam.
2013. márc. 15. 12:40
 9/22 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg nem lesz semmi baj, élvezd a baba várást. Sok boldogságot.
2013. márc. 15. 12:45
 10/22 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es a te válaszod a legtökéletesebb. :D Várok és majd lesz valami, ha baj van majd ráérek akkor aggódni.
2013. márc. 15. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!