Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n a számítás...

A ciklus.hu-n a számítás alapján 10-én vagyok nagyon termékeny (peteérés)! Már lehet ma is az van?

Figyelt kérdés
Ma furcsa folyásom volt olyan egybe volt és nyúlós, ma is csináltuk meg majd holnap is. De már a mensi utántól két naponta vagy akár minden nap csináljuk. Így nagyobb az esély? Idáig nem tudtunk ilyen sűrün eggyütt lenni... (3-4 hónapja próbálkozunk... )
2008. jún. 9. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi csak azon a napon csináltuk, amikor peteérésem volt, előtte önmegtartóztatás, így apában annyi anyag gyűlt össze, hogy elsőre sikerült 7 év tablettázás után. Szerintem így nagyobb az esély, és az orvosom szerint sem kell minden nap csinálni. A héten lehet szülünk. Drukkolok Nektek is!
2008. jún. 9. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
nem szabad sokszor csinálni max 3 naponta mert kb ennyi idö kell a testnek reprodukálni megfelelö himivar sejteket. de a himivar sejt akár 5 napig is életben van benned és kúszik felfel hogy a petesejteddel talizzon. a folyás közvetles a petérés elött van, ez eltömíti a petefészeket és a sejt érésére egyre higabb lesz ez jön ki, a petérés elött közvetlen olyan folyékony mintha olaj lenne.
2008. jún. 9. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerdán kellene megjönnie de vettem egy un gabriel tesztet ami állítólag beágyazódás után 3 nappal kimutatja, de sajna negatív. De alul fáj a hasim van még esély vagy erre a hónapról mondjak le?
2008. jún. 9. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:

az utolsó hozzászolónak, több hasad is van? :D

de szerintem ez a gabriell teszt kamu. mert igazibol a beágyazód´´as kb a mens elött 2-3 nappal lehet és a többi teszt is azt mondja hogy mens elsö napján mikor nem jön meg akkor már lehet csinálni. szóval várd meg a leendö mensit és ha nincs tesztelj, ha nincs és neegatív érdemes egy 5 napra megint csinálni tesztet akkor már a negatív igazi lesz.

2008. jún. 9. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!