Nagyon erős szuró és görcsös fájdalom az alhasamba a petefészkemnél és méhemmél ami a végbelemre is kisugárzott mire utalhat?
Figyelt kérdés
Vasárnap (10-én) együtt voltam a párommal egy kicsit erősebben belémhatolt és utána olyan fájdalmat éreztem amit még soha annyira szúrt és görcsölt a hasam hogy azt hittem mentőt kell hívni de 15 perc után teljesen elmúlt. már volt hogy kicsit durvább volt a párom de még sose fájt épp ellenkezőleg... 4-e körül volt peteérésem. Ja azt elfelektettem írni hogy ma meg barnáztam is egy minimálisat, nem tudom mennyire függ össze a két dolog. Jövöhéten megyek dokihoz, igazából tapasztalatok/vélemények érdekelnének.2013. márc. 14. 21:02
1/2 anonim válasza:
Biztos hogy 4.-en volt peteeresed? Mert akar egy peteeres is lehetett a fajdalom. Nekem szokott fajni akkor 1-2 napig. Így akár az a barnázás terhességet is jelezhet. Vagy elobb fog megjonni. Vagy a parod megsertett valamit es onnan szivarog a ver. Sokmindenre lehet gondolni, de ne aggodj biztos nincs nagy baj! Ha babat szeretnetek, remenykedjunk a bababan!:) Bar azt a doki meg nem fogja latni a jovoheti vizsgalaton. Ha nem jon meg akkor tesztelj marc.22-24. korul!
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor volt tojásfehérlye szerű a nyákom meg enyhe fájdalmat is éreztem(ahogy mindig szoktam) ugyhogy szerintem akkor volt. remélem hogy nincs semmi baj mert tényleg nagyon ijesztő és fájdalmas volt! Még nem vgyunk benne a baba témában élesben de örülnék ha esetleg baba lenne a dologban. csak megszakításossal vagyunk együtt... Egyébként 19-é lenne esedékes a menzeszem...Köszönöm a választ!
2013. márc. 15. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!