Lelkitanácsra lenne szükségem.3,5 éve abortuszom volt.
Első baba. Nem esek teherbe azóta. Akinek volt az első
babával, szerintetek lehetek még anya? Sok a
rémtörténet az abortuszon átesek nőkről. Várom a
válaszokat. Köszönöm.
Kérdező már válaszoltam korábban, de erre muszáj reagálnom.
Én nem értem meg ezt, ennyi abortuszt! Egy még oké, azt mondom becsúszott, nem volt más választás, nagyon muszáj volt, megértem. De egynél többet már nem tudok elfogadni, pedig nem vagyok megrögzött abortusz-ellenes. 2-nél több meg végképp szörnyű, még olvasni is, az egy kisbaba!
2013. márc. 14. 20:48
off! Bocs, de szerintem az első abortusznál is egy kisbaba hal meg utolsó válaszoló :(
2013. márc. 14. 22:19
Az még nem kisbaba, csak egy senyveomó, amiből baba lehetne. Nekem is volt 18 évesen abom. A féreg leitatott és kihas ználta az eszméletlenségemet. Csak féregnek tudom hívni. Aztán évekig még manipulált, sakkban tartott, olyan profin, hogy eskü vő is lett. 9 évre rá megfogant a lányom. Orvosi segítséggel pco miatt. Miatta már el tudtam válni, nem érdekelt a zsarolás, mert féltettem a gyereket a pszichopata apjától. Ennek 5 éve, és azóta megtaláltam a boldogságot, most dolgozunk a köztesón az új kapcsolatomban.
Szóval, igen, teherbe eshetsz simán, ha az előzőt elengedés, és lelkifurdalás nélkül "megengeded magadnak" a boldogságot, amit egy baba adhat. Sok sikert, vár a happy end !
2013. márc. 15. 07:27
Senyveomo =senyveomó, elengedés = elengedés, köztesó = köztesó.
Bocsi, önállósítja magát az androidos telóm.
2013. márc. 15. 07:32
Vá! Senyveomo= sejtcsomó. Elengedés = elengeded . Közteso = kistesó . Földhöz vágom ezt a sz..t!
2013. márc. 15. 07:36
hát szerintem pl egy 8-9 hetes magzat már nem csak egy sejtcsomó.... 9 hetesen már megteszi az első mozdulatait is. Szóval nem csak egy sejtcsomó!!!!!
2013. márc. 15. 08:38
Nem lehet, hogy lelkileg nem vagy rendbe, és azért nem jön össze a baba? Tudod, a lelked nem lehet átvágni A tested lehet kész...
2013. márc. 15. 08:40
18/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is lelkileg nem vagyok rendben és agyilag sem, mert mindig azon rágom magam, hogy mivan ha megsértett valamit az orvos... vajon tényleg az orvos csinálta? nem egy tanuló... (mert ugye altatásban végezték) ilyeneken rágom magam 3,5 éve minden egyes nap. Sajnos ezt kell írjam, hogy akkor ez volt a "legjobb" döntés de mégsem tudom feldolgozni, hogy történhetet ez meg? és miért velem? Biztos ezt érdemeltem.. 6,5 hetesen volt az abortuszom.
19/24 A kérdező kommentje:
Amikor megláttam a tesztet, hogy pozítív, vegyes érzelmek játszódtak le bennem. Egyik szemem nevetet másik sírt, mert tudtam, hogy mi lesz a sorsa szegénynek :( Remélem, hogy egyszer megtudom bocsátani magamnak. és lesz még babócám.
8-as válaszoló vagyok. A lelki része nagyon sokat nyom a latban! Jobb oldalon elzáródott,baloldalon 95% -ban elzáródott, anatómiailag szűk petevezetőim vannak. Ez október elején derült ki, januárban műtöttek volna hogy megnézzék lehet-e valamit tenni az érdekemben. Aztán 6 év meddőség után, decemberben, műtét előtt 3 héttel spontán teherbe estem! Testileg szinte semmi esélyem nem volt, de lelkileg ezek szerinte nem görcsöltem, mert tudtam hogy majd a műtét után minden kiderül. Ennyit számít a lelki része. Érdemes lenne egy pszichológus segítségét is kérned, jártam én is korábban, az is segített.
2013. márc. 15. 11:23
Kapcsolódó kérdések: