Van akinél nem reggel, hanem este jelenik meg a terhesség első jele, pl. a hänyinger?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 21:48
1/5 anonim válasza:
Én ma töltöttem a 12.hetet és 3napja minden este hányok:-( Napközben az álmosságon kívűl semmi bajom:-)
Üdv a klubban :-D
2/5 anonim válasza:
ó az semmi én a 12 hétig egyfolytában rosszul voltam reggeltöl estig. A 12 hét utan már csak délelött kinlodtam a 14 hétig mikor megmozdult az ota csak reggel hányok egyszer és utána semmi bajom, csak ne legyen olyan szag sehol amitöl rosszul vagyok. Ne aggoadjatok el fog mulni nemsokára. 18 hkm
3/5 anonim válasza:
a 6. hétig az égvilágon semmi bajom nem volt csak fájtak a melleim, a bal petefészkem fájdogált és fáradékonyabb voltam, addig nem is tudtam hogy terhes vagyok, kiderült, rá pár napra kezdtek zavarni illatok, szagok, de a hányinger csak reggel ébredéskor jön rám, fél órát szenvedek vele, aztán meg csak délután kb 4től de akkor egészen addig míg nem alszok el, nagyon kellemetlen, főleg a munkahelyen, a puffadással együtt járó, büfi, és hányinger, remélem pár héten belül elmúlik, ma töltöttem a 9. hetet
4/5 anonim válasza:
Nekem 3-4 héten éjszakánként volt iszonyatos hányingerem, pedig még fogalmam sem volt, hogy esetleg babám lesz. Majd egy hétig nem volt semmi, aztán megint újra kezdődött, de akkor ár tudtam, hogy a baba.
5/5 anonim válasza:
Én a 12 hétig egyfolytában rosszul voltam reggeltöl estig.12 hét után változó mikor van hányigerm vagy reggel vagy este eddig. Most hogy front változás volt 2 napja , reggeltől délutánig elő elő jön a émelygés. Csak ne legyen olyan szag sehol amitöl rosszul vagyok. 15+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!