Most akkor van esély vagy nincs?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sok kérdést olvastam már arról hogy abban az esetben ha a nemvárt napján leesik a hő 2-3 tizedet, de nem jön meg a menses akkor még van esély a babára? Nagyon sok igen, nagyon sok nem választ olvastam, de végeredményről nagyon kevés esetben.Van itt valaki akivel ez megtörtént vagy már hallott ilyet? köszönöm2013. márc. 13. 18:45
1/8 anonim válasza:
Nekem egész hónapban össze vissza vándorol a hőm és most még is babás vagyok. Már volt egy terhességem ami végül spontán vetéléssel végződött, és akkor volt egy csomó tünetem már a 4. héttől kezdve. Most megvoltam győződve arról, hogy megint nem sikerült, sok volt a stressz, sok a munka, emeltem is, nem is figyeltem az egészséges kaják fogyasztására, és a hőm is leesett a nem várt napján, aztán másnapra vissza ment, azóta 36,6-37C között mozog, és még mindig nem jött meg, és két pozitív tesztem is van.
2/8 A kérdező kommentje:
Jaj de örülök neked, nekem 36.7ről esett 36.4re ma és tegnap, tegnap kellett volna megjönnie, hétfőn volt egy barna foltom, de ennyi semmi más. Mennem kellett dokihoz, annyit mondott, hogy szép vastag a nyálkahártyám, csak engem aggasztott a hőesés.Barna foltom nem szokott lenni, és az alaphőm 36,1.
2013. márc. 13. 19:00
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy gratula nektek!!!!
2013. márc. 13. 19:01
4/8 anonim válasza:
Nagyon sok olyan eset van, mint az 1-esé, azok között is, akik hőmérőznek, és azok között is, akiknek fogalma sincs róla, hogy kellene viselkednie a hőmérsékletüknek, mert nem figyelik. A hőmérséklet változása, csak az egyik jele lehet(!!) a terhességnek, de nem egyértelmű bizonyíték rá. Bárhogy alakul a hőmérsékleted, ha késik a vérzésed, akkor van esély, és érdemes tesztelni.
5/8 anonim válasza:
1 vagyok. Amíg nem jön meg addig van esély! A hőmérő módszer inkább a peteérés meghatározására jó, nem arra, hogy terhes vagy vagy sem.
6/8 A kérdező kommentje:
A nemvárt napján látott az orvosom, ő biztatott nagyon, de még akkor semmit sem láthatott. tüszőrepedésem 15napja volt, 12.nap volt barnafoltom. Nekem kicsit sok időnek tűnik. késői peteérésem nem volt, ill. ha volt se jöhet szóba, mert nem voltunk együtt. Doki szerint még ráérek tesztelni. Elkezdtem megint bizakodni.
2013. márc. 13. 22:39
7/8 anonim válasza:
Én tuti tesztelnék. De csak mert most éppen várandós vagyok és szeretem látni a 2 csíkos teszteket. De amúgy nem várt után 1-2 héttel bőven ráér a tesztelés, utána pedig doki az első képért. :D Vetélés után viszont azt mondtam volna, hogy ilyen korán még TILOS tesztelni, mert ha még is megjön az maga a pokol.
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok, megfogadtam tesztet nem csinálok. Ma reggel elkezdtem barnázni, amit soha nem szoktam, de már nem reménykedek, a hőm további 1 tizedet csökkent. sebaj..
2013. márc. 14. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!