Esetleg van olyan hölgytársam aki egy alsó császármetszés és egy longitudinális császár (23. hét koraszülés) után bevállalt még egy terhességet?
Miért hosszában vágtak második Császárnál!? Ezt a doki jól elszúrta neked...
Én bevállalnám a tesót, de csak olyan 3-4 év múlva, hogy rendesen össze forrjon a heg.
Kedves első válaszoló.Koraszülésnél nem bikinivonalnál vágnak,mert így jobban hozzáférnek a babához.
Kedves kérdező.Én bevállalnám,keresnék egy jó orvost.Nekem eddig 3 császárom volt,igaz mind bikinivonal mentén van vágva,de mi is gondolkozunk a 4. babán,már csak orvost kellene találni,aki elvállalja a 4. császárt.
Nem egészen ilyen, de hasonló a történetem.
2008. szeptemberében császárral született a kisfiam. 2010. 04-ban missed ab műtétem volt, ami során kilyukadt a méhem. Újra felvágtak, és összevarrták a méhemet merőlegesen az előző vágásra. Eleinte nagyon magam alatt voltam, iszonyatosan megviselt a dolog. De 5 hónap múlva újra terhes lettem. A terhességem nem igazán volt problémás, de az orvosom igen. 3-4 hetente jártam vizsgálatra, uh-ra, rengeteg magnéziumot szedtem, a legkisebb görcsre befektetett a kórházba infúzióra, kaptam tüdőérlelő injekciót is, mert azt mondta, hogy ha bármi van, fájás vagy akármi, nem fogja visszatartani a szülést, azonnal kiveszi a babát, mert nem tudni milyen állapotban van a méhem. 38 hetesen volt a programozott császárom, már közben faggattam a helyzetről. Azt mondta alig látszik a perforáció helye, nagyon szép munkát végzett, a császárvágás is jó állapotban van ahhoz, hogy még 1 babát kihordjak. Akkor ez abszurdnak tűnt, ma már nem. 6 hetes vagyok. :) Tudom, hogy megint rengeteg vizsgálat, uh, gyógyszer, kórház, idegeskedés és még egy császár vár rám, de nekem megéri. Ha akkor feladtam volna, most nem lenne a kislányom sem. Sokak szerint nem normális 5 év alatt 4 műtét, de én úgy érzem, akkor lesz kerek a családunk.
Keress olyan orvost akiben megbízol, és akkor nyugodtabban vágsz bele az egészbe.
Nálam is az volt, hogy fájásaim ne legyenek. Mert addig, amíg nincsenek méhösszehúzódások addig nagy gond nem lehet.
Én csak egyetlen egy, de sajnos nagyon nyomós ok miatt gondolkodtam a 3. babán. Az orvosom a kislányom születésekor is már nyugdíjas volt, de még praktizált. Azóta már azt sem, így új orvost kellett választanom, és nálunk sajnos nem igazán van nagy választék. Ma délután megyek hozzá először, remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!