Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második (esetleg harmadik)...

Második (esetleg harmadik) császármetszés után mikor vállaltatok babát?

Figyelt kérdés
Volt már 2 császármetszésem(első sürgősségi, altatásos, második programozott), nagyon szeretnénk még egy babát, de nem most még kicsi a babócánk. Tudom, hogy utolsó esélyem, hogy átéljem a terhességet, nagyon szeretném kiélvezni, ahogy rugdos, nekem a vérvételekkel sem volt semmi bajom, szóval imádtam kismama lenni. Nagyon pozitív élményként maradt meg bennem a császármetszés, így akár máris belevágnánk..de..tudom, ha most lenne, pár év múlva újra nagyon vágynék babára, és 4. császár már nem lehet:-( nektek mekkora a korkülönbség a gyerekek közt? Ugye nem kötnek el automatice? Nem szeretnék 4 gyereket, de a harmadikért meghalnék..de azt sem szeretném, ha elkötnének.
2012. okt. 27. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok személyesen érintett, de van egy barátnőm, akinek heteken belül meglesz a 4. császármetszése. Ez alapján azt gondolom, hogy csak kérésre kötnek el.

Náluk egyébként a legnagyobb gyerek 8 éves, a második 6 éves, a jelenlegi legkisebb pedig 4 és fél, tehát az első 3 gyerek nagyon hamar jött egymás után.

2012. okt. 27. 11:40
 2/6 A kérdező kommentje:
:-) ez igen, gratulálok nekik:-))) remélem, csak kérésre csinálnak elkötést. Sok rosszat hallani ez ügyben is. Jaj, de jó, hogy ilyen jót is olvasok, általában a 3. császár után nem vállalnak többet az orvosok:-(
2012. okt. 27. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Köszönöm az ő nevükben is! :-))

A barátnőmnek a 2. császár után azt mondta a dokija: ugye tudja, hogy császárral nem lehet akárhány gyereke? A csaj megijedt, megkérdezte: mégis, mennyi lehet? Mire a doki: hát, úgy 5-nél meg kellene állni. :-))

2012. okt. 27. 11:53
 4/6 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!!! Ezzel az egy mondatoddal nagyon boldoggá tettél:-))))) nagyon örülök, hogy ezt írtad, bár tudom, sok mindentől függ, hogy hány babóca lehet. Még egyszer köszönöm!!!!!!!!!!!!!!! :-))))
2012. okt. 27. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ugy tudom hogy manapság már nem 3 a maximum császár, régen az volt és majdnem automatice el is kötötték a nőt, (anyukám is igy volt) De ma már nem..

Ma már személyre szabottan meg tudják mondani hogy hány gyerek legyen a maximum.Nekem van egy ismerősöm akit 2 szer császároztak a harmadikat simán szülte, És neki is azt mondták ha császár lett volna akkor 5 a plafon..

2012. okt. 27. 13:24
 6/6 A kérdező kommentje:
de jó!!! Nem azért, mert így bevállalnék 5 gyerkőcöt, egyszerűen az a tudat, hogy lehet! :-) köszönöm, olyan jó olvasni ezeket:-)))))
2012. okt. 27. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!