Jázmin80 kérdése:
Most sem sikerült akkor? Vagy van még remény?
Figyelt kérdés
26-án voltunk együtt párommal.kalkulátor szerint 24-27 között volt várható peteérés..ma teszteltem negatív..görcsölök,alhasi fájások vannak..puffadás is van..úgy éreztem,pedig,hogy most sikerült..ezek szerint már ne bízzak benne?kb.28 napos ciklusok..holnap kéne nem megjönnie.2013. márc. 12. 20:14
1/8 anonim válasza:
hődet méred?
Esetleg van görbéd?
Szerintem várj még 1-2 napot és kész.
2/8 anonim válasza:
Szerintem is várj még.:)
A melleid nem fájnak?Mert sajnos a görcsök lehetnek a menszi jelei is...de a cici fájás egyértelmübb jel lehet.Drukkolok nektek!:)
3/8 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj rá ennyire és akkor biztos összejön.Saját tapasztalat,Első 2 teherbeesésemnél számolgatás,tesztelgetés,izgulás (mindkettő sajna elment)A 3.-nál a fogantatáskor megéreztem hogy most sikerült,nem teszteltem,nem görcsöltem rajta,nem jött meg elmentem dokihoz,és most már a 29.hétben járunk.Én mindenkinek azt mondom aki szeretne babát hogy felesleges a tesztelgetés,hiszen tervezitek nem?Sok sikert!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Nem hőmérőzök..de pont most olvastam másoknál,hogy az alaphő 36,1-36,6 között van kb. s ha van hőm akkor még reménykedhetek?
2013. márc. 12. 20:24
5/8 A kérdező kommentje:
előzőhőz: már mint most 37 felett kéne mérnem,hogy baba legyen dologban?
2013. márc. 12. 20:25
6/8 A kérdező kommentje:
mellfájásra nem adok,múlt hónapban is úgy fájtak,feszültek ,hogy azt hittem összefog jönni..s még sem..
2013. márc. 12. 20:27
7/8 frászkarikaborsó válasza:
a hőt csak egész hónapra vonatkoztatva lehet értékelni, így nem ha csak most méred meg. Gondolom azért kérdezték mert ha 24-én volt peteérésed akkor 26-án már hiába voltatok együtt. A hőből lehetne rá következtetni hogy aznap volt-e. Egyébként meg korán teszteltél, lehet hogy csak még nem mmutatja ki. Próbáld meg holnapután, ha nem jön meg. Ha meg megjön, akkor azáltal úgyis kiderül.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat.
2013. márc. 13. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!