Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van egy kis...

Szerintetek van egy kis remény hogy sikerült? Görbe lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb másfél hete fáj a mellem de már annyira, hogy nem tudok hason feküdni, eddig mindig mensi előtt 5 nappal kezdett fájni. Szeretnénk babát. Pajzsmirigy túlműködésre szedek gyógyszert azóta ez az első normális görbém 3 hónapja és az orvos azt mondja sikerülhet. Mi a véleményetek?

[link]

2011. jún. 15. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy sikerülhet. :o)

Két nap múlva tesztelnék legkorábban.

(Ha addig meg nem jön persze.)

Szorítok!

2011. jún. 15. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Elméletileg jókor voltatok együtt és úgy tűnik az ovu is megvolt 5.-e körül. Ebből az nem látszik, hogy sikerült-e, de ígéretes.
2011. jún. 16. 07:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Én 10-essel reggel tesztelnék a helyedben, ez abszolút terhesgörbike.
2011. jún. 16. 09:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Már nagyon izgulok mi lesz, persze ha megakar jönni hát majd a következő hónap a miénk:)

De titkon reménykedem, hogy hátha baba.

2011. jún. 16. 13:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2011. jún. 20. 16:11
 6/11 A kérdező kommentje:

[link]

Mára ilyen lett. A melleim nagyon fájnak, éjjel nem tudok aludni fent vagyok órákat hajnalban. Még nem teszteltem mert nem akarok csalódni várok 1-2 napot. A hasam tegnap és tegnapelőtt írtóra fájt de ma csak reggel és délelőtt. Inkább a derekam van most porondon. Nem tudom mi lesz, de már mindenki megjegyezte, hogy milyen levert a hangulatom 3 napja. Hát minek is örülnék? Olyan bizonytalan az egész.

Te hogy vagy?

2011. jún. 20. 16:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Holnap már a 16. napon leszel, reggel tesztelj bátran!

Biztosan kimutatja már.

Szurkolok nagyon!

2011. jún. 20. 17:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkolást. Eléggé félek de egyszer ki kell, hogy derüljön nem? Ha teszteltem írok ha + ha -.
2011. jún. 20. 18:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok ma ilyen.

[link]

Azért írogatok ennyit mert nem volt még ilyen hosszan fent a hőm a nagylányom 10 éves és azóta nem sikerült spontán terhesség nálam. Már nagyon izgulok de holnap kiderül nem akarok feleslegesen tesztet venni a ciklus. hu azt írta, hogy holnap kéne jönnie bár össze-vissza írja a peteérést is.:(

2011. jún. 21. 08:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a frászért nem veszel egy nyamvadt tesztet... Egy totál terhesgyanús görbe...
2011. jún. 21. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!