Szerintetek van egy kis remény hogy sikerült? Görbe lent.
Sziasztok!
Kb másfél hete fáj a mellem de már annyira, hogy nem tudok hason feküdni, eddig mindig mensi előtt 5 nappal kezdett fájni. Szeretnénk babát. Pajzsmirigy túlműködésre szedek gyógyszert azóta ez az első normális görbém 3 hónapja és az orvos azt mondja sikerülhet. Mi a véleményetek?
Én is azt mondom, hogy sikerülhet. :o)
Két nap múlva tesztelnék legkorábban.
(Ha addig meg nem jön persze.)
Szorítok!
Köszi a válaszokat. Már nagyon izgulok mi lesz, persze ha megakar jönni hát majd a következő hónap a miénk:)
De titkon reménykedem, hogy hátha baba.
Mára ilyen lett. A melleim nagyon fájnak, éjjel nem tudok aludni fent vagyok órákat hajnalban. Még nem teszteltem mert nem akarok csalódni várok 1-2 napot. A hasam tegnap és tegnapelőtt írtóra fájt de ma csak reggel és délelőtt. Inkább a derekam van most porondon. Nem tudom mi lesz, de már mindenki megjegyezte, hogy milyen levert a hangulatom 3 napja. Hát minek is örülnék? Olyan bizonytalan az egész.
Te hogy vagy?
Első vagyok
Holnap már a 16. napon leszel, reggel tesztelj bátran!
Biztosan kimutatja már.
Szurkolok nagyon!
Sziasztok ma ilyen.
Azért írogatok ennyit mert nem volt még ilyen hosszan fent a hőm a nagylányom 10 éves és azóta nem sikerült spontán terhesség nálam. Már nagyon izgulok de holnap kiderül nem akarok feleslegesen tesztet venni a ciklus. hu azt írta, hogy holnap kéne jönnie bár össze-vissza írja a peteérést is.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!