Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény hogy sikerült?

Van még remény hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Ciklus.hu szerint hétvégén volt beágyazódás.De pár napja hasszurkát érzeek,fáj a derekam.megszédülök...tegnap kicsit barnás volt a wc papir..tesztem negativ..lehet korán teszteltem?hétvégére nem várom.4.dik napja 36,9 a hőm.37-37,1szokott lenni..mi lehet?
2010. szept. 22. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Korán teszteltél. Remélhetőleg beágyazódás, de ez csak egy hét múlva derül ki. drukkolok!
2010. szept. 22. 07:40
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi h válaszoltál.:)remélem nem jön meg és hétfőn ujra tesztelhetek.de miért ugyanannyi a hőm4napja?:(
2010. szept. 22. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia,

én is a hétvégére (25) nem várom. és szeritnem is korán teszteltél.

Ime az én félgörbém :) (csak hó közben kezdtem el, hogy a következő ciklusig, hozzászokjak a méréshez...) de látszik rajta, hogy nekem sem ugrándozik a hőm, napról napra.

Hétfőig kitartás!

[link]

2010. szept. 22. 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez egy babás gorbe szerintem. Teszteltél már?
2010. szept. 22. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
bocsi a kérdezőtől, de ha már kedves utolsó, feltetted nekem a kérdést: nem még nem tesztel 25 re nem várom legalább addig ki szeretném birni, egyébként ez az első görbe kezdeményem :) de már január óta várunk a babára...eddig azonban nem vetettem be a tudomány eszközeit.
2010. szept. 22. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!