Teljesen magamba zuhantam! Megint nem sikerült! Hogyan
lehet ezen már túl lenni? Minden hónapban új remény, de
soha nem sikerül. Mit tegyek még?
Figyelt kérdés
Az elöbb a wc-n láttam, hogy vizesfolyásom van. :( Ez már tuti mensi. Hétvégére NEM várom, de valószínű megfog jönni, mert mindig vizes folyásom van elötte. És a derekam is nagyon fáj. :((((
2009. jún. 16. 20:18
1/7 anonim válasza:
szia én már három éve szeretnék babát és semmi
ilyenkor nem lehet tanácsot adni mert úgy is foglalkoztatja az embert és megpróbál mindent h mégis sikerüljön én már megfogadtsm, h abbahagyom, de egyszerűen nem tudom letenni a hőmérőzést sem, iszom a teákat és várom a csodát és reménykedem, h egyszer én is pozítívat tesztelek
én nem mondom, h próbáld magad lefoglalni mert tudom h 100%-an nem fog menni, de nem tudom hány éves vagy én azzal vígasztalom magam, h még ráérek hisz én 24 vagyok a férjem meg 33
mert hát nekem van peteérésem és általában együtt is vagyunk csak hát...nem tudom.
te méred a hőd vagy iszol teákat vagy ilyenek? írhatsz privit is nagyon szivesen segítek lelkileg
2009. jún. 16. 20:26
2/7 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a baba. A barátnőmék öt éve próbálkoztak görcsösen, és pont akkor jött össze, amikor megbeszélték, hogy nem is baj, ha nem jön a baba, mert a férjét kirúgták, és anyagi gondokkal küszködtek, illetve küszködnek. Nem volt már görcs egyikükben sem, erre összejött két hónap alatt a baba. Nem volt kérdés, hogy megtartsák-e. Szóval csak azt tudom mondani, hogy próbálj nem görcsösen rajta lenni a babaprojekten, mert annál nehezebben fog összejönni. Valóban sajnálom. Esetleg tudnám még az akupunktúrát ajánlani. Gondold meg.
2009. jún. 16. 20:27
3/7 anonim válasza:
szia, az én válaszom h sehogy nem lehet túlélni, de élni kell tovább egyik napot a másik után aztán kiheverjük lassan a mensit és készülünk a következőre iszonyatos fájdalmas, sajnos nekem sem sikerült megint,barnázok hnapra tuti megjön,,sajnos nincs rá gyógymód de azért írtam h tudd nem vagy egyedül és így egy kicsit könnyebb szoritok neked
2009. jún. 16. 20:29
4/7 anonim válasza:
Szia. Én is ebben a cipőben járok. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. De egyszer neked is eljön az idő, amikor pozitív lesz a teszted. Én is hónapról hónapra várom, de majd egyszer csak sikerül. Mi most építkezünk és azzal szoktam magam nyugtatni, hogy még biztos meg akarja várni, hogy készen legyen a ház. Sok sikert kívánok neked és következő hónapra egy erős pozitív tesztet.
2009. jún. 16. 20:55
5/7 anonim válasza:
Jaj te szegényke..annyira tudom min mész keresztül. 2002 óta szeretnék babát. háromszor összejött és háromszor el is vesztettem. Nekünk is nagyon nehezen jött össze, több éve volt mindig és semmi, de semmi bajom. És én már jóval több vagyok mint 24 :(. Tudom milyen minden hónapban izgulni és várni, hogy mi lesz..aztán mindig csalódás. Próbáld meg élvezni a nyarat, nem koncentrálni rá. Itt a szép idő, különben sem most szeretnél rosszul lenni..nem? Én ezt mondogatom magamnak..és így könnyeb. De igazából gyógyír erre sajna nincs :(.
2009. jún. 16. 21:01
6/7 anonim válasza:
ezt a kérdést én is írhattam volna...már kétszer voltam terhes, mindkettőt elveszítettük, az utolsó február végén volt. azóta újra próbálkozunk de semmi :S
minden nap reménykedek hátha ez a hónap most sikerül és tudom hogy egyszer sikerülni fog neked is és mindenkinek aki nagyon szeretné!kitartás és pozitív gondolatok. egyébként én már nem teázok, nem mérem a hőmet, eltettem a mikroszkópot is, majd jön ha akar, remélem minél előbb:)
ne szomorkodj!!!
2009. jún. 16. 21:07
7/7 anonim válasza:
Lányok én nem tartozom a Ti táborotokba,de próbáltam átérezni a soraitokat és szívből kívánom mindnyájatoknak,hogy sikerüljön összehozni a kisbabát!Kitartást Nektek,biztosan sikerülni fog!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!