Ovulációt hogyan lehet meghatározni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!
Ovulációs mikroszkópom hétfőn páfrányos volt tojásfehérjés tiszta nyákom pedig pénteken és szombaton, a hőm szombaton emelkedett meg.Akkor most mikor lehetett az ovuláció?
2013. márc. 11. 13:23
1/8 anonim válasza:
hát én hőmérőzök, de mikroszkópom is van azt nagyon még nem próbálgattam. a vérzés elmúlásától számított 14 nap a középidő, akkor lehet magas a hőmérsékleted, akkor van ovulációd. De ha hiszed ha nem, én hiába mérem, nekem múlt hónapban már a hó vége felé volt magasabb a hőmérsékletem és mégse estem teherbe.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia !
Köszi a gyors választ!Az a baj, hogy 32-38 között mozog a ciklusom és nagyon kiszámíthatatlan ezért próbálom belőni a tüszőrepedés idejét ezekkel a módszerekkel.Most a 23. napon emelkedett meg a hőm.
2013. márc. 11. 13:34
3/8 anonim válasza:
jó hosszú a ciklusod. nekem 26-28 nap.
4/8 anonim válasza:
AVIVA tornát próbáltad? Segít kordában tartani a ciklusod hosszát.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen , de még azért hál Istennek egészséges tartományban van.
2013. márc. 11. 13:57
6/8 A kérdező kommentje:
Cickafark teát iszom.Hallottam róla, de még nem próbáltam.
2013. márc. 11. 13:58
7/8 anonim válasza:
monitorizálták nekem is uh-n... ciklus 13. napján a doki kiszúrt két érett tüszőt múlthónapban mondta hogy aznap este irány az ágy... Holnap megyek hozzá hogy kiderüljön volt-e eredményünk :D Nekem 32-50 napos ciklusaim voltak váltakozva... sztk alapon egy rendes doki biztos elvállalja... és megtudja mondani a tüsző méretből hogy na még 1-2 nap és hajrá vagy gyere vissza... igaz kicsit macera de ha sikerül akkor minden megéri :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!
2013. márc. 11. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!