Jó helyre húzta vajon az ovulációt?
2013. jan. 21. 22:31
1/4 anonim válasza:
Hú, ma már egyszer kiraktad ezt a görbét, akkor csak elgondolkodtam ezen, de nem írtam semmit.
Elméletileg a hőmérsékleti szabályok szerint ,már a 8-9 ciklusnap környékén megvolt.
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Erősödik a vérzésed most?
2/4 A kérdező kommentje:
Én ma még nem raktam ki ezt :D Ezek szerint valakinek ugyanilyen :D Ez igazából nem vér, csak egy kis barna foltocska a tisztasági betéten. Nyilván szeretnék kisbabát, de szeretném hangsúlyozni, hogy nem fogok a kardomba dőlni, ha mégsem jött össze.
2013. jan. 21. 22:51
3/4 A kérdező kommentje:
Ja, és 25 napos szokott lenni.
2013. jan. 21. 22:51
4/4 Hannkah válasza:
Szia! Érdekes görbe, szerintem lehetett a 8. ciklusnapodon is és lehetett a 15.-n is az ovud, ahogy behúzta. A babakérdés viszont már egy érdekesebb dolog. Ha 25 naposak a ciklusaid és nem erősödik a vérzésed, csak barnás pecsételés van, akkor szerintem nyugodtan lőjj el egy tesztet, mert nagy eséllyel babás vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!