2x volt vetelesem es januertol ujra probalkozunk, a kerdesem h varjuk meg az ovulaciot vagy mindennap elesben mehet az akcio?
Figyelt kérdés
mar probalkozom aviva tornaval is,mehpempot is szedem.a futas nem elonyos ijenkor??2013. jan. 19. 15:50
1/6 anonim válasza:
Amikor közeledik az ovulációd (nagyjából), szerintem előtte pár nappal érdemes együtt lenni, aztán minden második nap. Én ezt olvastam egy oldalon és nekünk bejött.
Sok sikert!
14h km
2/6 A kérdező kommentje:
es ha mar 2vetelesem volt akkor harmadik probalkozas utan
meg a "szeltol is vedjem"magam??
2013. jan. 19. 16:12
3/6 anonim válasza:
Orvossal beszéld meg hogy mire kell most figyelned, hisz lehet oka van a vetélésnek. Ilyen esetekben külön odafigyelnek a terhességre.
Legyetek együtt amikor jól esik. A baba úgyis ovuláció idején fog megfoganni, de attól még együtt lehettek máskor is.
4/6 anonim válasza:
A kérdés az, hogy mi volt az oka a vetéléseknek. Ok nélküli nincs. Főleg nem kettő.
5/6 A kérdező kommentje:
sajnos megvalaszolni nemtudom mi volt az oka a veteleseknek,mert angliaban elunk es itt a 3 veteles utan kezdenek csak vizsgalodni.nem kaptam semmi tanacsot meg orvos sem latott!!
2013. jan. 19. 19:28
6/6 anonim válasza:
Ez nagyon szomorú, sajnálom! Remélem és drukkolok nektek, hogy ne forduljon elő harmadszor. Nem értem a rendszerüket, hisz 1 még lehet véletlen, de kettő? :( Kívánom, hogy most rendben legyen minden! Amúgy igen, lehet élesben próbálkozni. A futás nem befolyásolja a megtermékenyülést én úgy tudom, de ha kétségeid vannak, térj át jógára, vagy úszásra, ami kevésbé ugrálós :) Sok-sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!