Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2x volt vetelesem es januertol...

2x volt vetelesem es januertol ujra probalkozunk, a kerdesem h varjuk meg az ovulaciot vagy mindennap elesben mehet az akcio?

Figyelt kérdés
mar probalkozom aviva tornaval is,mehpempot is szedem.a futas nem elonyos ijenkor??
2013. jan. 19. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Amikor közeledik az ovulációd (nagyjából), szerintem előtte pár nappal érdemes együtt lenni, aztán minden második nap. Én ezt olvastam egy oldalon és nekünk bejött.

Sok sikert!

14h km

2013. jan. 19. 16:05
 2/6 A kérdező kommentje:

es ha mar 2vetelesem volt akkor harmadik probalkozas utan

meg a "szeltol is vedjem"magam??

2013. jan. 19. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Orvossal beszéld meg hogy mire kell most figyelned, hisz lehet oka van a vetélésnek. Ilyen esetekben külön odafigyelnek a terhességre.

Legyetek együtt amikor jól esik. A baba úgyis ovuláció idején fog megfoganni, de attól még együtt lehettek máskor is.

2013. jan. 19. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy mi volt az oka a vetéléseknek. Ok nélküli nincs. Főleg nem kettő.
2013. jan. 19. 17:04
 5/6 A kérdező kommentje:
sajnos megvalaszolni nemtudom mi volt az oka a veteleseknek,mert angliaban elunk es itt a 3 veteles utan kezdenek csak vizsgalodni.nem kaptam semmi tanacsot meg orvos sem latott!!
2013. jan. 19. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szomorú, sajnálom! Remélem és drukkolok nektek, hogy ne forduljon elő harmadszor. Nem értem a rendszerüket, hisz 1 még lehet véletlen, de kettő? :( Kívánom, hogy most rendben legyen minden! Amúgy igen, lehet élesben próbálkozni. A futás nem befolyásolja a megtermékenyülést én úgy tudom, de ha kétségeid vannak, térj át jógára, vagy úszásra, ami kevésbé ugrálós :) Sok-sok szerencsét kívánok!
2013. jan. 19. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!