Terhes lennék? 5 napja érzem a melleimet, hogy feszülnek (kicsit). Nem várt csüt-péntek. Hétvégn fáradékony voltam és esténként ég a gyomrom
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 09:56
1/6 anonim válasza:
Ilyen tünetek néha nekem is szoktak lenni, de nem baba miatt. A fáradékonyság normális hiszen front volt, és van, a cicifájás is természetes menzi előtt. Ezekből nem lehet megmondani. Csak ha már késik, akkor lesz jelentőségük ezeknek a tüneteknek, addig 50-50%-ot jelentenek.
Ha késik az az első biztos jel.
2/6 anonim válasza:
Nekem is péntekre van a menses esedékesség, de nekem kb. 1 hete nagyon fájnak a melleim, feszülnek, úgy érzem leszakadnak és néha mensis fájdalmaim vannak, de enyhék. A hőm ma is 37,1 volt. Tegnap este hányás, ma reggel hányinger, de nem vészes. A gyomrom nagyon ég nekem is.
3/6 anonim válasza:
Én szombatra nem várom, de a melleim mindjárt leszakadnak és mindjárt megjön érzésem van. A gyomrom legjobban reggel ég de nagyon. Hát lehet benne valami, ha ilyen sokan megérezzük. :-) Drukk mindenkinek!
4/6 anonim válasza:
Hát, nem akarok senkit elkeseríteni, de amikor ráálltunk a babadologra a párommal, minden hónapban produkáltam valami terhestünetet, még a hányinger is megjelent párszor, pedig nem voltam terhes. Most viszont már nem számítottam rá egyáltalán, semmi, de semmi tünetem nem volt a menstruáció kimaradásán kívül. ÉS állapotot vagyok.
Azon vihogtunk, hogy sokkal "terhesebbnek" éreztem magam, mint most.
5/6 anonim válasza:
10:42-es válaszoló vagyok. Igen, biztos lehet tünetek produkálni sajnos, ebben igazad van. Nekem nem tervezett baba lesz, ha lesz, úgyhogy én nem hiszem, hogy bármit is csak beképzelek.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Abban teljesen igazad van, hogy úgymond "produkálatom" is a tüneteket, de majd meglátjuk.
2009. szept. 14. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!