Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki volt hasonló helyzetben?

Valaki volt hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
A teherbeesés ideje alatt nagyon erős fájdalomcsillapítót szedtem,amit terhesség alatt nem szabad szedni. pár napja késik a menzim és ma csináltam tesztet,pozítív lett.nagyon örülünk a párommal,csak félünk,h nem e lesz valami baja a kicsinek,mert most is nagyon erős görcseim vannak. orvoshoz csütörtökre van időpontom. valaki járt már így,hogy olyan gyógyszert szedett terhesség ideje alatt,amit nem szabad? egészséges lett a pici?
2013. márc. 10. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár hétben még nem lesz baja a babának. Viszont most, hogy tudod, hogy babát vársz, ne szedd a gyógyszert. Ha muszáj lenne szedned, akkor vagy ügyeleten kérdezz rá vagy háziorvosnál.
2013. márc. 10. 17:40
 2/3 A kérdező kommentje:
már nem szedem egy hete. a teherbeesés ideje alatt még javában szedtem. hát remélem majd csütörtökön megnyugtad a nőgyógyász is.
2013. márc. 10. 17:48
 3/3 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nyugi, a "baba" az első időben tulajdonképpen csak egy csomó őssejtből álló csomag, ha nagy károsodás éri akkor meg sem tapad, ha meg kicsi, azt korrigálja a saját őssejtjeiből. Ez kb. az 5. terhességi hétig van így, azaz addig amikor már egy hete késik a menstruációd. Gondolom ennél hamarabb észrevetted hogy babát vársz, akkor pedig nincs semmi gond.
2013. márc. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!