Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek későn mutatta ki a...

Akiknek későn mutatta ki a teszt hogy terhes, azoknak hányadik napon lett pozitív?

Figyelt kérdés
Van olyan köztetek akinek egy hét késés után is negatívat mutat de terhes volt?
2009. szept. 13. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!nekem pl 5 hetes terhességet mutatott ki először a teszt.És én sem éreztem semmit csak a mensi elmaradása volt a tünet de mivel a teszt nem mutatott terhességet,azt hittem csak stresszes vagyok ettől nem jön meg.Aztán rá 2 hétre mutatta csak ki először a teszt.
2009. szept. 13. 17:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha nálam is baba lenne. Nem tudom miért késik, és a reggeli tesztem meg negatív lett. :(
2009. szept. 13. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem is késik szerda óta,tesztem tegnap negatív lett!én sem érzek semmit,múlt7en görcsölgettem,de azon kívül semmi!nagy örömmel olvastam ezeket a válaszokat,így merek még remélni!remélem,hogy babásak vagyunk :-))!!!!!
2009. szept. 13. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 napja késik és a 25-ös teszt negatív lett. Szerdán fogok próbálkozni 10-essel!
2009. szept. 13. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ma reggel csináltam a második tesztet - csütörtökön csináltam az elsőt. Mert a mellem majd szét durran és nagyon fáj, a minap olivabogyós-hagymás kenyeret ettem egész nap az egész veknit(!!!!!!!!????????!!!)Aztán meg szinte semmit. Már 4 napja meg kellett volna jönnie de csak úgy csinál mintha...és negatív. Ma este elmentem és vettem még tesztet. Az első babámat 10 hetesen vesztettem el. Nagyon elszánt vagyok...Szóval a dobozon az állt, hogy a hormon szint miatt különbözőek lehetnek az eredmények...várom, mikor lesz pozitív mert nekem soha nem késett eddig csak akkor mikor babás voltam.
2009. szept. 14. 03:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Sajnos nekem is volt már egy vetélésem, és mióta újra próbálkozunk azóta sose késett csak most. Már ez a 8.hónap hogy újra próbálkozunk és annyira szeretném ha sikerülne. Nekem viszont már ez a 39.nap. Tegnap lett negatív a teszt. :( Viszont még mindig nem jött meg. De jó lenne mind babásak lennénk!!! :)
2009. szept. 14. 08:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nekem van egy pozitiv laboreredményem és 5 negativ otthoni tesztem (3 hete késik - kb. egyenlő időközönként ismételtem a teszteléseket, reggel - délutáni vizeletből, mindegy volt)... no comment. Ma megyünk UH-ra, és ha van pici és minden rendben írok nektek, hogy semmi sem lehetetlen! Ennyit a bolti tesztekről! Sok-sok szerencsét mindnekinek!!!
2009. szept. 14. 08:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Húú, hát nagyon kíváncsian várom az utolsó hozzászóló eredményeit. Sok sikert, és írj!!!
2009. szept. 14. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!