Szoktátok olyan néven nevezni a gyermeketeket amin mások megbotránkoznak?
Nekem mai napig fura, hogy milyen humortalanok tudnak lenni néha az emberek.:P Mi is totál lököttek vagyunk a párommal.:) Nekünk ugyan még nincs gyerek, de a páromnak van egy 4 éves unokahúga. Amióta megszületett a párom kis sz*rosnak, meg sz*rzsáknak hívja. Én mindig jót nevetek rajta, meg azon is, hogy hogy meg tud ezen botránkozni a gyerek nagyanyja.:P De pont azért, mert tudjuk, hogy nem mindenki értékeli a poénjainkat, nem igen szoktuk nyilvánosan is hangoztatni ezeket.
De pl. nekem van egy kiskutyám is, aki, amikor csak elkezdek közelíteni felé, rögtön hanyatt vágja magát és szétdobja a lábát. Itthon sokszor hívjuk c*gány k*rvának (fekete szuka).:) Természetesen mások előtt sosem mondom ezt neki, de volt már, hogy ler*bancoztam, amikor egy kan kutyának hanyatt vágta magát, de akkor jót nevettünk rajta.:) Na de persze a kutya nem gyerek!:)
Hát nem vagyunk egyformák, de azért próbáljuk elkerülni az ezekből adódó konfliktusokat és legfőképpen otthon vesszük elő ezeket a dolgokat, hogy ne sértsük mások érzelmi világát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!