Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoktátok olyan néven nevezni...

Szoktátok olyan néven nevezni a gyermeketeket amin mások megbotránkoznak?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Nudli, a párom túrósnak.
2013. márc. 8. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Én nem, de férjem volt felesége a mai napig is néha úgy hívja a lányát, hogy "Nuni", akár nyilvános helyen is hangosan.
2013. márc. 8. 15:19
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Kisfiamnak szoktuk mondani hogy Mazsola, vagy csak Mazsika de nem szoktunk semmi csunyat mondani ra, vagy olyat amin barki megbotrankozna.
2013. márc. 8. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mazsola,Mazsi, Bogyi, Bogyóka, Tökös, Töksibuksi, Nyuszika. Kisfiúnak :) Hát, ez van... Még nem hallottam vissza, de a Nyuszikámra egy kisfiúnak lehet, hogy én is néznék. Amúgy nem érdekel mások véleménye.
2013. márc. 8. 16:38
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
2 kisgyermekem van, és van h Büdikéknek hívom őket
2013. márc. 8. 17:03
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Igen, kisfiamnak mondom néha: tökös-mákos rétes.Nem tudom, honnan jött:)
2013. márc. 8. 17:21
 17/20 anonim ***** válasza:
16%
Igen! :) A Sátán fattyának. :)
2013. márc. 9. 02:03
 18/20 anonim ***** válasza:
32%
Sza..ázi? :-D Én is mesélhetnék, de hát mit lehet tenni, poéngyárak vagyunk!:-D
2013. márc. 9. 02:22
 19/20 anonim ***** válasza:
20%

Nekem mai napig fura, hogy milyen humortalanok tudnak lenni néha az emberek.:P Mi is totál lököttek vagyunk a párommal.:) Nekünk ugyan még nincs gyerek, de a páromnak van egy 4 éves unokahúga. Amióta megszületett a párom kis sz*rosnak, meg sz*rzsáknak hívja. Én mindig jót nevetek rajta, meg azon is, hogy hogy meg tud ezen botránkozni a gyerek nagyanyja.:P De pont azért, mert tudjuk, hogy nem mindenki értékeli a poénjainkat, nem igen szoktuk nyilvánosan is hangoztatni ezeket.

De pl. nekem van egy kiskutyám is, aki, amikor csak elkezdek közelíteni felé, rögtön hanyatt vágja magát és szétdobja a lábát. Itthon sokszor hívjuk c*gány k*rvának (fekete szuka).:) Természetesen mások előtt sosem mondom ezt neki, de volt már, hogy ler*bancoztam, amikor egy kan kutyának hanyatt vágta magát, de akkor jót nevettünk rajta.:) Na de persze a kutya nem gyerek!:)

Hát nem vagyunk egyformák, de azért próbáljuk elkerülni az ezekből adódó konfliktusokat és legfőképpen otthon vesszük elő ezeket a dolgokat, hogy ne sértsük mások érzelmi világát.:)

2013. márc. 9. 07:34
 20/20 anonim ***** válasza:
74%
Kezdetben bogyo volt, aztan gomboc, Nunci, nuncus, nunus...a noverem a multkor ramszolt, hogy mert hivom igy, hisz mar ket eves, ha majd nagylesz es megtudja, hogy igy hivtam, nem fog orulni neki, meg hasonlok...nekem ezek csak ugy jonnek, neha mar o is mondja magara. Kerdezem tole, hogy nunus hol van, ha elotte igy hivtam, akkor magara mutat, ha nem hivtam igy elotte, akkor a nunijara mutat. Nem erdekel, hogy ki mit gondol arrol, hogy hogy szolitom, szerintem ezek a becezesek tok aranyosak, amiket eddig irtak elottem, nagyon aranyosak. Szeretetbol hivjuk igy oket, nem azert, mert butanak, csunyanak tartjuk oket, aki ezt nem erti, nem szereti hallgatni, fogja be a fulet, a sajat gyereket ugy becezi az ember, ahogy akarja.
2013. márc. 9. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!