Szoktátok olyan néven nevezni a gyermeketeket amin mások megbotránkoznak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 14:26
1/20 anonim válasza:
Én simán a nevén nevezem, és azon megbotránkoznak. Mert hogy miért nem becézem. Azért, mert szeretem a nevét, és ő is szereti, a becézésekre nem figyel. Mégis, erre mindig beszól valaki.
2/20 anonim válasza:
igen rendszeresen. amúgy is lököttek vagyunk a férjemmel.
3/20 anonim válasza:
Nem, csak aranyosan becézem ami a nevéből adódik (Lilu, Lil,Lilluska, Lilcsi) v amit mi adtunk férjemmel (pl. Pocok, Mancsika, Digidagi :) )
4/20 krisztivan válasza:
Én szoktam úgy beszélni róla,hogy a kölköm:-))
6/20 anonim válasza:
A családban élő gyereket otthon mindenki becézgeti, de mások előtt a nevén szólítjuk inkább, nehogy ráragadjon végül. A becézgetések szerintem aranyosak, de inkább otthonra valók. A férjemet is csak otthon hívom mindenfélének, mások előtt nem csinálnék belőle hülyét, nem akarnám, h kiröhögjék. a gyerekkel is ez a helyzet, hiába ő még kicsi, meg cuki. Van neve, azt használjuk.
7/20 A kérdező kommentje:
Kisfiamnak szoktam mondani, hogy Tökfej, Gyagyás és hasonlók, és a múltkor beszólt egy öreg néni a boltban, hogy miért mondok ilyen csúnyát a gyerekemre.
Szerintem ez nem csúnya, számomra inkább játékos.
2013. márc. 8. 14:37
8/20 anonim válasza:
Szia igaz én még nem vagyok anyuka, de nálunk öcsémnek volt ilyen beceneve. 4-en vagyunk tesók. 3 lány egy fiú. Ő a legkisebb 6 éves és a beceneve P+öcsike. Apa nevezte el, mert becsúszott gyerek, anya 40 évesen szülte.
9/20 anonim válasza:
Általában mindenki, mivel mi a nevét egyáltalán nem használjuk, csak a keresztnevei kezdőbetűit, meg purgyémnak szoktuk hívni.
10/20 anonim válasza:
2 es vagyok igen én is hasonló neveken is szólítom de szeretettel tehát tudja hogy ez nem csúnya és nem is annak szánjuk. Még soha senkinek nem jutott eszébe azokon a neveken hívni amúgy úgyhogy én nem aggódom hogy ráragadna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!