4 hetes terhességet kimutatja a teszt?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 13:24
2/5 anonim válasza:
Az előző menstruáció első napjához képest 4 héttel később lenne a következő. Ezt hívjuk 4 hetes terhességnek. Ekkor még nem minden terhesség mutatható ki, késői peteérés, ovu esetén lehet,hogy csak 5 hetesen lesz pozitív a teszt. De igen, jó eséllyel már látszik valami 4 hetesen is.
3/5 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg szülés óta a vérzésem.Így nem tudom,hogy volt-e peteérésem.4 hétig nem védekeztünk és újjabb 4 hét elteltével teszteltem(utolsó együttléttől számolva 4 hét).Negatív volt a tesztem.Ugye nem lehetek terhes?
2013. márc. 8. 13:35
4/5 anonim válasza:
Én is 4 hetesen teszteltem, és rögtön erős pozi lett.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.A lányomnál nekem is azonnal erős pozi lett.Csak most olyan rossz a gyomrom és bennem volt,hogy mi van ha mégis.De szerintem összeszedtem valami nyavaját.:(
2013. márc. 8. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!