Létezhet hogy 1,5-2 hónapos terhességet nem mutat a teszt?
Figyelt kérdés
Mekkora esély van erre?2013. febr. 19. 15:04
1/8 anonim válasza:
szinte kizártnak tartom, de láttunk már csodát, orvos tud segíteni. de ha meneses megvolt, teszt nega, akkor tényleg icipici az esély rá.
2/8 anonim válasza:
Szinte nulla. De ahogy az elottem iro irta... De en ennek 0.001%ot adok. Ha terhesen menstrualnal is, kimutatna a teszt, foleg ennyi idosen, ha az lennel! :) sok sikert
3/8 anonim válasza:
Igen is létezhet!A magas Hcg szintet már nem tudják kimutatni a csíkos tesztek.Kíváncsiságból csináltam a 8.hét után és negatív lett.Az orvos mondta hogy a nagyon magas hormonszintet nem képesek kimutatni.
4/8 anonim válasza:
Orvos!!! Ő már ilyenkor biztos diagnózist tud mondani.
5/8 anonim válasza:
Tényleg nagyon kicsi az esély rá, de előfordul ilyen. A menstruációd megvolt? Ha igen, akkor még kisebb az esély, ha nem, akkor menj el orvoshoz! Bár, ha nagyon úgy érzed, akkor ha megvolt, akkor is elmehetsz, ő már biztos, hogy látja, ha van baba! Miből gondolod, hogy terhes vagy?
6/8 anonim válasza:
A TLC-n van egy műsor (Nem tudtam, hogy terhes vagyok címmel), ahol számtalan hasonló esetet mutatnak be.
...persze az esély nyilván kicsi rá, de ezek szerint bármi lehetséges.
UH viszont kimutatja!
7/8 anonim válasza:
Én a 3-asra reagálnék. 26 hét után csináltam kíváncsiságból tesztet és még ott is jól látható pozi lett, tehát ezt a 8. héten olyan magas a hcg szint hogy nem mutatja dolgot nem értem.
8/8 anonim válasza:
3-as, szerintem hibás volt a teszt. A hcg ugyanis a terhesség egész ideje alatt jelen van a szervezetben. A 12. hétig emelkedik, utána már nem emelkedik tovább, a 20. hétig kicsit csökken, aztán a terhesség végéig stagnál. De sosem csökken annyira hogy a teszt ne mutassa ki. Olyannyira, hogy van akinek szülés után még 1-2 hétig halványuló pozi a tesztje...Itt a GyK-n is sokan írták már le, hogy szülés előtt nem sokkal csináltak még "búcsúzóul" egy tesztet, és biza erős pozi lett:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!