Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezhet hogy 1,5-2 hónapos...

Létezhet hogy 1,5-2 hónapos terhességet nem mutat a teszt?

Figyelt kérdés
Mekkora esély van erre?

2013. febr. 19. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szinte kizártnak tartom, de láttunk már csodát, orvos tud segíteni. de ha meneses megvolt, teszt nega, akkor tényleg icipici az esély rá.
2013. febr. 19. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Szinte nulla. De ahogy az elottem iro irta... De en ennek 0.001%ot adok. Ha terhesen menstrualnal is, kimutatna a teszt, foleg ennyi idosen, ha az lennel! :) sok sikert
2013. febr. 19. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Igen is létezhet!A magas Hcg szintet már nem tudják kimutatni a csíkos tesztek.Kíváncsiságból csináltam a 8.hét után és negatív lett.Az orvos mondta hogy a nagyon magas hormonszintet nem képesek kimutatni.
2013. febr. 20. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Orvos!!! Ő már ilyenkor biztos diagnózist tud mondani.
2013. márc. 1. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon kicsi az esély rá, de előfordul ilyen. A menstruációd megvolt? Ha igen, akkor még kisebb az esély, ha nem, akkor menj el orvoshoz! Bár, ha nagyon úgy érzed, akkor ha megvolt, akkor is elmehetsz, ő már biztos, hogy látja, ha van baba! Miből gondolod, hogy terhes vagy?
2013. márc. 1. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:

A TLC-n van egy műsor (Nem tudtam, hogy terhes vagyok címmel), ahol számtalan hasonló esetet mutatnak be.

...persze az esély nyilván kicsi rá, de ezek szerint bármi lehetséges.

UH viszont kimutatja!

2013. márc. 2. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a 3-asra reagálnék. 26 hét után csináltam kíváncsiságból tesztet és még ott is jól látható pozi lett, tehát ezt a 8. héten olyan magas a hcg szint hogy nem mutatja dolgot nem értem.
2013. márc. 2. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as, szerintem hibás volt a teszt. A hcg ugyanis a terhesség egész ideje alatt jelen van a szervezetben. A 12. hétig emelkedik, utána már nem emelkedik tovább, a 20. hétig kicsit csökken, aztán a terhesség végéig stagnál. De sosem csökken annyira hogy a teszt ne mutassa ki. Olyannyira, hogy van akinek szülés után még 1-2 hétig halványuló pozi a tesztje...Itt a GyK-n is sokan írták már le, hogy szülés előtt nem sokkal csináltak még "búcsúzóul" egy tesztet, és biza erős pozi lett:))
2013. márc. 2. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!