Ha júniusban volt egy missedem és most teherbe estem az nem túl korai? Ugye nem törvényszerű hogy ez a baba is meghal. Van rá esélyem hogy megmarad.
Figyelt kérdés
Késik 3 napja még nem teszteltem hátha megjön. Az a furcsa az egészbe hogy még használunk óvszert és mégis terhességi tüneteim vannak és késik. Ha terhes vagyok megmaradhat a babám?2009. szept. 13. 09:54
1/7 anonim válasza:
persze, nem törványszerű, hogy baja lesz, nem tudom hanyadik hétben volt a vetélés, de ha az első néhányban, akko rcsak a biztonság kedvéért ajánlják, hogy várj. általában nincs gond, azt is mondják, hogy vetélés után sokkal könnyebb teherbeesni, szóval tesztre fel!
2/7 edus83 válasza:
Persze,hogy meg marad:)!!!én április elején vetéltem el,májusban mensiztem utoljár, és elsőre terhes maradtam és minden rendben van:))!!!!!már 19hetes vagyok:))!!
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a válaszotoknak. A kis mamának meg szívből gratulálok.
2009. szept. 13. 10:01
4/7 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz! Nekem decemberben volt missed ab-om, jan elején megjött, és jan végén már pozitívat teszteltem:) Idáig minden rendben ment, és már közeleg a szülés:)
36 hetes
5/7 anonim válasza:
Dehogyis lesz baj! Ilyenekre ne is gondolj!
Szedj folsavat, multivitamint, és csak pozitív gondolkodás!
A baba csak akkor fogan meg, ha a szervezet készen áll, gondolj erre!
6/7 anonim válasza:
Szia! Én január 27-én pozitivat teszteltem ajd 31-én megjött elvetéltem.Szerencsére rendesen kitisztultam. Február elején hasonló félelmekkel vettem tesztet és pozitiv lett.Az orvosom is mondta ne aggódjak! 33.hétben vagyok eddig minden rendben remélem marad is.Szurkolok neked!!
7/7 anonim válasza:
Dehogy!
Nekem ugyanennyi idő volt a két terhesség között és nem volt semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!