Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 3 hete nem szedek fogamzásg...

Ha 3 hete nem szedek fogamzásgátlót és kiszakadt az óvszer, van esélye a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
Abbahagytam a fogamzásgátlót, kb 12 éve szedem, és olyan rossz állapotba kerültem tőle, hogy a köv levél megkezdésekor már csak 3-at szedtem be, és aztán felhagytam vele. ezután "megjött" de nem rendesen, csak úgy, mintha elrontottam volna. 3 hétre rá vőlegényemmel szeretkeztünk és kiszakadt az óvszer. Van egyáltalán ilyenkor peteérésem? Lehet hogy teherbeestem?

#teherbeesés #kiszakadt óvszer #abbahagyott fogamzásgátló
2013. márc. 5. 14:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
a bőröd sem ment tönkre? én már hagytam abba egyszer a gyógyszert, és rettenetesen állapotba került az arcom/hátam, igaz, csak kb 4 hónap után.
2013. márc. 5. 15:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát én eleve csak 1 évig szedtem és azért hagytam abba, mert iszonyat hisztis voltam, nem kívántam a szexet és elkezdtem hízni. Miután abbahagytam megszűntek a panaszaim. A bőröm nem lett csúnyább, mondjuk alatta sem lett szebb sem. Most 2 év után újra elkezdtem mondjuk szedni egy másik fajtát, de ennél még szerencsére nem észleltem ezeket a mellékhatásokat.
2013. márc. 5. 15:15
 13/19 A kérdező kommentje:
hát, azt tudom tanácsolni, hogy vigyázz a gyógyszerrel! én nem híztam, nem csökkentette a szexuális vágyamat, viszont olyan szinten depressziós voltam tőle! sírógörcsök, dühkitörések, paranoia, vádaskodás :P persze a gyógyszernek is megvannak az előnyei, de nekem majdnem ráment a kapcsolatom :( egyénfüggő, hisz valakinek meg semmibaja tőle. nekem is csak 11 év után lett ez! remélem most hogy abbahagytam, újra normális leszek :D
2013. márc. 5. 15:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem elfedte az inzulinrezisztenciám. A hangulatingadozásaim és a dühkitöréseimet a cukorháztartás zavara okozta nálam. A tabletta abbahagyása után tele lettem pattanásokkal, és hullani kezdett a hajam (ezt pedig a megemelkedett tesztoszteron szint okozta, amit korábban a tabletta elnyomott). Az pedig, hogy rendszeres volt tabival a mensid nem csoda, hisz az nem menstruáció volt, csak gyógyszermegvonási tünet. Ha abbahagyod a tablettát, percre pontonsan jelentkezik. Ez viszont a normális ciklusod lesz. Nekem nem állt be, hónapokig. Ezért is mentem orvoshoz vele, ahol kiderült a PCOS-em és IR-em.

A te kérdésedre visszatérve, nem kizárt a terhesség. Mivel mást már nem tehetsz, mint vársz, a legjobbakat kívánom nektek!

2013. márc. 5. 15:58
 15/19 A kérdező kommentje:
hú, és ez csak akkor derült ki, mikor elkezdtél utánajárni az oknak? azóta rendbejött a ciklusod?
2013. márc. 5. 16:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor nekem is majdnem ráment a kapcsolatom olyan szinten voltam elviselhetetlen és minden ok nélkül olyan mérhetetlen dühöt éreztem sokszor... Mondjuk mikor felírta az orvos előtte ki sem vizsgált rendesen csak felírta, sima rákszűrés után. Most mondtam neki, hogy valami olyat adjon amitől kisebb az esélye,hogy ilyen lesz. Amúgy megkérdezhetem milyen fajtát szedtél? Egyébként most sem tervezem 1-2 évnél tovább szedni.
2013. márc. 5. 17:00
 17/19 A kérdező kommentje:
lyndinette-et szedtem! és egy hisztis libává váltam :P de érdekes, mióta nem szedem, minden sokkal szebb, és az akadályokat is könnyebben veszem. és ez tuti nem pszichés!
2013. márc. 5. 17:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Én meg Sensonette-t szedtem az elvileg megegyezik hatóanyagra a Lyndinette-tel...
2013. márc. 5. 17:20
 19/19 A kérdező kommentje:
éérdekeees :D :D
2013. márc. 5. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!