Hőmérőzök, és ma reggel nagyon meglepődtem, mivel
peteérés után 12 nappal vagyok, és ilyenkor már
csökkenni szokott a hőm (és barnázok).28-29 naposak a
ciklusaim. Reménykedhetek babában?
A barátcserjéről úgy tudom, hogy átmeneti zavart okozhat, vagyis átmenetileg ronthat a problémán (ez amúgy a homeos szerekre elég jellemző), ezért min. 3 hós kúrát javasolnak, hogy eredményt lehessen mondani véglegesen. A teáról nem tudok nyilatkozni, de lehet, hogy nem jó ötlet keverni a dolgokat...Sajnálom amúgy, én reméltem, hogy baba van a dologban.
2013. márc. 14. 11:01
52/62 A kérdező kommentje:
3 hónap... hát igen... Még csak egy hónapig szedtem, de amíg nem tudom meg a magas hőm okát, addig nem merem folytatni, mert ki tudja, nincs-e valami baj. Kiírtam a görbém, délután megyek vissza dokihoz, megmutatom neki, hátha tud valami okosat mondani. Majd mondom neki azt is, hogy még mindig fáj a hasam alja és a mellem is.
Szia kérdező! Ide írtál nekem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. . Szóval képzeld el, hogy ez a terhességem nem sikerült, december elején a 9. héten missed ab műtéten estem át. De másfél hónappal később ismét terhes lettem, és most a 8. héten járok :) Még ez sem biztos hogy megmarad, ki tudja, de remélem igen, már van egy gyerkőcöm amúgy.
A te történetedet végig olvastam, nekem a barnázás nagyon gyanús, a helyedben inkább erre kérdeznék rá, a barnázás általában progeszteron elégtelenség jele, nem? Mióta próbálkoztok? Ha nekem elmegy ez a baba most is, biztos elmegyek egy hormonvizsgálatra, neked is ezt javaslom, egy magán endokrinológushoz, hátha tud valami okosat, és kiszűri ha van valami. Anno én is szedtem barátcserjét, nekem segített egyébként, de mikor egy éve másodszor is elkezdtem, akkor borzasztó hosszú ciklusaim lettek tőle, így gyorsan abba hagytam. Drukkolok hogy minél hamarabb megfoganjon a babátok! :)
2013. márc. 14. 14:29
54/62 A kérdező kommentje:
Sajnálom az előző babád, és egyben gratulálok, hogy újra kismama lettél!:) Tegnap voltam a dokinál, és semmi érdemlegeset nem mondott (igazából el volt havazva, rengetegen voltak), csak annyit, hogy szedjem tovább a barátcserjét, mert 2-3 hónap kell neki, hogy hasson. Ő kifejezetten pozitív dolognak tartotta, hogy késett a menzeszem, mert szerinte elkezdődött egy beágyazódás, csak nem fejeződött be (ami fél siker). Ráadásul 28 naposak a ciklusaim, és a 28. napig nem is pecsételtem, csak aznaptól volt a barnázás (nem előtte) :) Lehet, hogy sárgatest elégtelenségem van, de ezt a 2 hónapot még kivárjuk, mert a pecsételés elmaradt. Utána jöhet az endokrinológus. Egyébként élesben csak 9 hónapja próbálkozunk, csak mivel előtte sem védekeztünk, többnek is mondhatjuk.
55/62 A kérdező kommentje:
Még mindig 36,7 volt a reggeli hőm, amivel nem is foglalkoznék, ha nem fájna még mindig bal oldalon a hasam alja (petefészek?), nem lenne hányingerem, nem szédülnék, és nem kezdtem volna el megint halvány rózsaszínnel pecsételni. Az előbb a WC-n még egy hangyányi alvadt vér is jött. Most már be vagyok sz.... rendesen :S
56/62 A kérdező kommentje:
Még van egy tesztem, mert a Lily, amit vettem, dupla volt. Holnap reggel megcsinálom. Ha belegondolok, hogy a legutóbbi reggeli tesztem óta eltelt egy hét... Én hülye!
Nézett hüvelyi UH-val a doki?
2013. márc. 15. 15:59
58/62 A kérdező kommentje:
59/62 A kérdező kommentje:
Reggeli hő 36,5, teszt negatív. Legalább normális lett a hőm, mostmár megnyugodhatok végre! :)
Talán legközelebb
azért ne keseredj el :)
2013. márc. 16. 09:57
Kapcsolódó kérdések: