Hőmérőzök, és ma reggel nagyon meglepődtem, mivel peteérés után 12 nappal vagyok, és ilyenkor már csökkenni szokott a hőm (és barnázok).28-29 naposak a ciklusaim. Reménykedhetek babában?
Hát Csajok! Ne tudjátok meg... Miután 2 Algoflex M-mel úgy, ahogy átgörcsöltem a délutánt, remegéssel és hányingerrel küzdve, durva dolog történt. Mosogatás közben éreztem, hogy elázok, hozzáteszem betét volt a bugyimon. Mire elrohantam a WC-re, már a nadrágomon, a combomon végigfolyt a vér. Igen, bugyin és nadrágon keresztül! Gyorsan leültem a WC-re, és legalább egy deci vér ömlött ki belőlem, és vele együtt egy óriási, tenyérnyi, összefüggő alvadt valami :((( Ez bizony már nem vicc. Ha elmúlt a menzeszem, visszamegyek az orvoshoz, nehogy valami maradjon odabent.
Ne haragudjatok, ha túl őszinte volt, talán kicsit gusztustalan is, amit írtam, de ahogy mondtam, leírom a végét is...
Ma már nem véreztem, de a hőm még mindig fent van. Nem ürült volna ki a progi? Egyre kíváncsibb vagyok... A 2 mensis napot szándékosan jelöltem csak vérfolttal, mert újat kezdett volna a program.
Sztem várj pár napot még, kicsit ne idegeskedj, és mondjuk pénteken tesztelj megint. Esetleg menj orvoshoz, kérj UH-t.
Am szerintem terhes vagy. Az elején is ez volt a megérzésem. Az abbamaradt vérzés is erre mutat, főleg azzal együtt, hogy a hőd még mindig fenn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!