Hőmérőzök, és ma reggel nagyon meglepődtem, mivel peteérés után 12 nappal vagyok, és ilyenkor már csökkenni szokott a hőm (és barnázok).28-29 naposak a ciklusaim. Reménykedhetek babában?
Kedves Kérdező!
Én ugyanígy voltam, mint Te. Menzesz előtt 2 nappal szokott kezdődni a barnázás, aztán most elmaradt. És a vérzésem is elmaradt :) 3 nap késés után este pozitívat teszteltem :) Úgyhogy reménykedhetsz, csak tényleg ne éld bele Magad :) Drukkolok nagyon!!!
Sziasztok! Köszönöm, hogy drukkoltatok nekem, de ez bizony egy csúnya vírus vagy gyulladás lesz:( Tegnap estére már nagyon fájt a torkom, hajbalban pedig negatívat teszteltem. Ami nagyon furcsa, hogy éjjel-nappal, bármikor mérem a hőmet, mindig 37,2-37,4 között van! Se alá, se fölé nem megy. Mensinek még semmi jele, múlt héten végig görcsölt a hasam, tegnap reggel óta semmi. Íme (a mostmár érvénytelennek mondható) görbém :):
Tegnap délutánra megint rosszul voltam, felment a hőm 37,7-re, úgyhogy muszáj voltam bevenni egy Rubophent. Lefekvés előtt (kb. 11-kor) bevettem még egyet, de reggel még gyógyszerrel is 37 lett. Most világosbarna folyásom van, ez már biztos mensi lesz, bár hasfájás még mindig semmi, cicik 2-3 napja nagyok...
Szia! Köszönöm érdeklődésed!:) Még nem jött meg, de sajnos meg fog... A ma reggeli (hajnali inkább) tesztem is egyértelmű negatív, és kevés barnázásom is van tegnap este óta. Betegnek már nem érzem magam, a hőm még mindig fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!