Clostylbegit szedése után volt e valakinek erős deréktáji és alhasi fájdalma?
Figyelt kérdés
PCOS vagyok 3.napon kezdtem el 5 napig 2*1tbl. 3nap múlva leszek 13napon akkor lesz UH2013. márc. 4. 16:20
11/25 anonim válasza:
Ez már akkor sem tüsző azok 22 max 24 mm-esen megrepednek. Én nem azt kérdeztem, hogy hányadik closty kúránál tartassz hanem hogy a pcos-re a hármas kezelést mióta tartod. Merckformin+ir diéta+sport?
12/25 A kérdező kommentje:
Első kommentes:Neked fájt ez az injekció??Mert én úgy hallottam nem valami jó érzése,de ha most nem sikerül majd kérem a dokitól én is.Volt kivizsgálásod meddőség irányába??Nekem még semmi.
2013. márc. 10. 11:28
13/25 A kérdező kommentje:
Jah bocsika félreértettelek másik kommentes.A merkformint már lassan 2 éve szedem,de az inzulinom még mindig brutálisan magas.Súlyom 10 százalékát kéne lefogynom de eddig csak 5 sikerült:((Próbálkozok.
2013. márc. 10. 11:30
14/25 A kérdező kommentje:
Jah és annyit mondott a doki azért is lehet nekem ilyen nagy az a folliculus,mert valószínű hogy vaskosabb a fala mint normál esetben.Ezért is gondolom hogy fog kelleni a repesztő inj.
2013. márc. 10. 11:33
15/25 anonim válasza:
És az ir diétát is szigorúan tartod?
16/25 A kérdező kommentje:
Barna kenyerek,abból is keveset.Puffasztott rizsszeletek.cukrot és cukros italt semmit nem eszek.
2013. márc. 10. 21:18
17/25 anonim válasza:
Ez nem megfelelő ir diéta. Pufasztott termékeket szigorúan tilos enni ir diétásoknak, a barna kenyér nem megfelelő, teljekiörlésűt kell enni aminek legalább a 70% tk lisztből van. Napi 160g ch 30-20-50-20-40 re elosztva, gyors ch-t reggel és este tilos enni.
18/25 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó lenne,de ápoló vagyok és a 12 óra alatt örülök,ha kétszer leülök enni.Dietetikus mondta a puffasztott dolgot.Kenyeret amúgy is alig eszek.
2013. márc. 10. 21:25
19/25 anonim válasza:
Bocs, kedves kérdező, de mennyire vagy túlsúlyos? Én 178/95kg, attól félek, nekem is ez lesz a problémám, csüt.ön megyek hormonra:(
20/25 anonim válasza:
Én elhiszem, hoyg nagyon nehéz betartani, de valahyog muszáj, A dietetikusod nem ért hozzá ezek szerint, mert a pufasztott dolgok tilosak. HA nincs időd enni, egyél pár szem korpovit kekszet azt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!