Ugyanolyan erős a két csík? Tudom, hogy rosszul látszik, megpróbálok még pár képet feltölteni.
Figyelt kérdés
[link] Jpg
Ez életem első ovutesztje, szóval nem tudom, mi hogy. Meddig kell várni? Meddig érvényes az eredmény? Úgy 3-4 perc alatt jött ki így a második csík...
2013. febr. 28. 18:54
2/10 A kérdező kommentje:
2013. febr. 28. 18:58
4/10 A kérdező kommentje:
2013. febr. 28. 18:59
5/10 anonim válasza:
Megvan így már hó:)
És teljesen pozi, szóval akcióra fel! Nagyon drukkolok:)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Próbálkozunk, próbálkozunk. A képen nem látszik, de egyébként a második csík függőlegesen félbevágva úgy néz ki, hogy az egyik fele sokkal erősebb a tesztcsíknál, a másik fele meg egy picit halványabb... mintha elsatíroztam volna az egyik felét. Így is pozi?
2013. febr. 28. 19:04
9/10 A kérdező kommentje:
Aha elírtam... szóval a tesztcsík fele halványabb fele erősebb...
2013. febr. 28. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!