Clostylbegit szedése után volt e valakinek erős deréktáji és alhasi fájdalma?
Figyelt kérdés
PCOS vagyok 3.napon kezdtem el 5 napig 2*1tbl. 3nap múlva leszek 13napon akkor lesz UH2013. márc. 4. 16:20
1/25 anonim válasza:
szia, én már 2 alkalommal szedtem, másnap nagyon fájt a petefészkem, felváltva, valós a 36óra nálam. Nem tudnám megmondani mikor repedt meg, mert néha nagyon szurt, néha meg csak tompán, de volt hogy pihentem miatta. De örültem ennek a fájdalomnak. A második alkalom még folyamatban van, remélem hamarosan pozitivat tesztelek.Sok sikert.
2/25 anonim válasza:
uh-n mit mondtak hány tüsző érik? Mióta tartod a 3as kezelést?
3/25 anonim válasza:
nekem is majd leszakadt a derekam.. rendesen az összehúzódásokra emlékeztetett... Olyan érzésem volt bő 1 hétig mintha megjönne és kegyetlenül fáj a petefészkem...
4/25 anonim válasza:
a 3. napon kezdtem napi 2x1et és az ovu előtt is szúrkállt a petefészkem, és fájt náha(feszített) a hasam, de ovukor nagyon görcsöltem kb 1 órát, és leszakadt a derekam is, komolyan olyan volt mint a szülés előtt :D. Mérem a hőmet is, nekem a 16. napra lett ovu. És a mensim a 26. napon megjött :( szóval most a 2. menszesz napon kellett szednem, mert a lut. fázisom rövid és hátha így sikerül hamarabbra hozni az ovut. Már nagyon érzem, hogy holnap lesz. :)
5/25 A kérdező kommentje:
Voltam UH-on és azt mondták a jobb petefészkemben van egy 31*28mm-es dimináns folliculus,balba pedig a legnagyobb tüsző 9mm.Ezt a 13napon nézték,de kevés volt a méhnyálkahártya így kaptam Estrofemet:(( Ovu tesztjeim negatívak és szerintem nálam a tüszőrepedés lesz a gond:( Ki tudja mekkorára nő még:(( Ez az első kúrám.Igaz 3éve kaptam egy hónapra de semmit nem csinált.
2013. márc. 9. 19:27
6/25 A kérdező kommentje:
Első kommentes szurkolok neked :)))
2013. márc. 9. 19:28
7/25 anonim válasza:
a 31*28as az már nem domináns tüsző hanem ciszta abban már nem lehet életképes sejt. Valszeg egy korábbi pcos ciszta nőtt meg a clostytól, nem csoda hogy ekkorától erős fájdalamiad vannak.
A dokidnak rendszeresen néznie kéne ezt a nagy cisztát, hogy mi van vele.
Nem írtad, hogy a 3as kezelést mióta tartod?
8/25 A kérdező kommentje:
Azt írtam,hogy ez az első kúrám.Az biztos,hogy nem ciszta,mert meg lehet külömböztetni egy érett folliculust egy cisztától.Egészségügyben dolgozom és a doki is mondta,hogy nem baj rendben van csak a nyálkahártya a kevés.
2013. márc. 9. 21:29
9/25 A kérdező kommentje:
Érdekesség még emellett,hogy ez jobb oldalon van: az érett domináns folliculus,ahogy a papíromra van írva és nekem a bal derekam fájt de nagyon.
2013. márc. 9. 21:31
10/25 anonim válasza:
Első vagyok, nekem is felváltva fáj mindkét oldal, de csak egyik oldalon volt domináns tüsző. Nálam is tüszőrepesztéssel volt gond, ezért kaptam repesztőt. A nyálkahártya vastagodásra én E vitamint szedtem, illetve a tüszőrepesztés során indul be igazán a vastagodás. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!