Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11-én fog megjönni, mikor...

11-én fog megjönni, mikor tesztelhetek leghamarabb?

Figyelt kérdés
10-es érzékenységű, One Step van itthon.
2013. márc. 4. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, én is 11-re nem várom, és nekem is 10-es One Step van itthon. Én nem merem hamarabb megcsinálni. :( Úgyhogy egy hét múlva, ha addig nem jön meg.

Te vezetsz hőgörbét?

...van, akinek már a 10-12. dpo-n kimutatja, de hát nem vagyunk egyformák...

2013. márc. 4. 16:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor izgulunk együtt :) Pontosabban én sem várom addigra. Nem görbézek, csak izgulok, hátha a tabletta után elsöre szerencsénk lesz! Drukkolok Neked is!
2013. márc. 4. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is 11-re nem várom, már annyi tesztet elpocsékoltam, így ha 10 napig nem jön meg akkor tesztelek. Drukkolok nektek!
2013. márc. 5. 02:55
 4/8 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok. Én is drukkolok mindannyiunknak! :)
2013. márc. 5. 08:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Valaki valami? :) Nekem reggel volt jócskán mellérzékenység meg egy pici szúrkálás odalent, pedig havinál sose. De még nem merek reménykedni...
2013. márc. 7. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam tegnap pecsételő vérzés jelentkezett, ami ma is tart... Sanszos, hogy menzesz lesz. A melleim még mindig nagyon fájnak és érzékenyek... Majd kiderül.
2013. márc. 8. 08:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Pecsételés nálam egyelőre nincs, csak hullámzó megjön-érzés, szurkálás, mellérzékenység és rettenetes fáradtság. Olyan rossz, mert rég nem volt "normális" menzeszem, már nem is emlékszem, milyen tüneteim voltak 2-3 éve :( Úgyhogy fogalmam sincs, mire számíthatok....
2013. márc. 8. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem sajnos tegnap megjött a menzeszem. :(

Remélem, ti nagyobb szerencsével jártok! :)

2013. márc. 11. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!