Megnéznétek a görbémet?
Csütörtökön voltam hcg vérvételen, mert felmerült a gyanú, hogy várandós lehetek (fura menzesz, hosszú ciklus). Az eredmény negatív lett. Kérdésem az lenne, hogy ha 14-19-ig volt a menzeszem, lehetséges, hogy már 24-én lett volna pé-m? Ha igen akkor mitől lehet a pecsételés azóta is? Lehet ebből terhesség? Vagy egyértelmű hormonzavar? Megyek majd nőgyógyászhoz és voltam endokrinológusnál, de vérvételekre csak egy rendes ciklus 3. napján tud majd elküldeni.
Nem akarlak ijesztgetni, de nekem akkor voltak ehhez hasonló pecsételő vérezgetéseim és rendszertelen, hosszú ciklusaim, amikor kiderült, hogy miómám van. (amióta megműtöttek vele, minden rendben)
+ nagyon magas volt a prolaktin és az ösztrogén szintem is!
Neked csak ß-hcg-t néztek? ...UH mikor lesz/volt utoljára?
Decemberben voltam Uh-n utoljára. Gondolom, ha most elmegyek dokihoz biztos elküld majd Uh-ra. Remélem, hogy nem a clostilbegyt okozott valami ciszta szerűséget, mert előtte és közben sem volt semmi baj. Uh-val követve volt a ciklusom és a pé-m. Csak hcg vérvétel volt, mert azt ki akarta szűrni az endokrinológus doktornő, hogy nincs-e terhesség. további vérvételre csak a normális ciklusban tud majd csak elküldeni. Mielőtt elkezdtem szedni a clostit alaposan kivizsgáltak, nem találtak semmit.
Utolsó, neked "csak" a vérezgetés volt a tünet, vagy görcseid is voltak, hasszurkálások? Rám eddig inkább az volt a jellemző, hogy nem volt vérzésem, ha volt akkor viszont normális mennyiség és mindig 5 napig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!