Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet?

Megnéznétek a görbémet?

Figyelt kérdés

[link]

Csütörtökön voltam hcg vérvételen, mert felmerült a gyanú, hogy várandós lehetek (fura menzesz, hosszú ciklus). Az eredmény negatív lett. Kérdésem az lenne, hogy ha 14-19-ig volt a menzeszem, lehetséges, hogy már 24-én lett volna pé-m? Ha igen akkor mitől lehet a pecsételés azóta is? Lehet ebből terhesség? Vagy egyértelmű hormonzavar? Megyek majd nőgyógyászhoz és voltam endokrinológusnál, de vérvételekre csak egy rendes ciklus 3. napján tud majd elküldeni.

2013. márc. 2. 09:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem valami nem oké! :S

Nézz szét ezen az oldalon! [link]

2013. márc. 2. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem akarlak ijesztgetni, de nekem akkor voltak ehhez hasonló pecsételő vérezgetéseim és rendszertelen, hosszú ciklusaim, amikor kiderült, hogy miómám van. (amióta megműtöttek vele, minden rendben)

+ nagyon magas volt a prolaktin és az ösztrogén szintem is!

Neked csak ß-hcg-t néztek? ...UH mikor lesz/volt utoljára?

2013. márc. 2. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Decemberben voltam Uh-n utoljára. Gondolom, ha most elmegyek dokihoz biztos elküld majd Uh-ra. Remélem, hogy nem a clostilbegyt okozott valami ciszta szerűséget, mert előtte és közben sem volt semmi baj. Uh-val követve volt a ciklusom és a pé-m. Csak hcg vérvétel volt, mert azt ki akarta szűrni az endokrinológus doktornő, hogy nincs-e terhesség. további vérvételre csak a normális ciklusban tud majd csak elküldeni. Mielőtt elkezdtem szedni a clostit alaposan kivizsgáltak, nem találtak semmit.

Utolsó, neked "csak" a vérezgetés volt a tünet, vagy görcseid is voltak, hasszurkálások? Rám eddig inkább az volt a jellemző, hogy nem volt vérzésem, ha volt akkor viszont normális mennyiség és mindig 5 napig tartott.

2013. márc. 2. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!