Jaj! A mai tesztem miért halványabb?
Figyelt kérdés
4 napja késik, és ma megnyugtatásként csináltam egy tesztet, de jóval halványabb, mint amit 3 napja csináltam:(:(:( el fogom veszíteni a babát? Dokim csak a jövő héten rendel..2013. márc. 1. 07:58
11/13 anonim válasza:
Szep tesztek! :-) Latod, latod, csak olyan izgatott vagy , h elfelejtettel varni. Jo egeszseget!
12/13 anonim válasza:
Ez a három teszted? Mert szerintem erősödik. Én nem is értem, hol a baj? :) Szerintem szépek!
13/13 A kérdező kommentje:
igen-igen, ez a három..azóta írtam is, hogy elfelejtettem kivárni az 5 percet, és rögtön amint bemártottam vártam a csodát :D buta én...de azért köszi;)
2013. márc. 1. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!