Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sürgős! Clostyt szedek már 3...

Sürgős! Clostyt szedek már 3 napja, ma influenzás lettem, milyen gyógyszert lehet bevenni?

Figyelt kérdés

Félek ha olyan gyógyszert szedek, akkor csökkenti a Closty hatását.

Panadolra gondoltam, nem tudom mennyire megfelelő..

2009. szept. 11. 08:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sajna nem lehet csak 1db-ot venni, mert a gyógyszertárban váltottam ki, és ott csak ez a csomagolás van. De itt a neten olvastam, aki otthagyja a dokinál és valamivel olcsóbban eladják másnak. Szerintem ez nem rossz ötlet. Meg a neten is van forum ahol hirdetik.

Fenékbe, izomba adják. Kilehet birni.

Igazad van, az ember mindent megtesz a babáért , ezért nem gondolkodik a drága injekción, orvosságon. Talán ezt használják ki a gyógyszergyártók. Nincs rá támogatás sem. Megnézte a gyógyszertárban a kishölgy, aki adta, mert Ő is meglepődött, hogy milyen drága. Rögtön kérdezte is, hogy tudom mennyibe kerül? De én tudtam, mert már olvastam róla. Tehát felkészültem. DE most már Te is. :)

2009. szept. 11. 11:49
 12/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm! Nagyon aranyos vagy!! Én is drukkolok Neked! Tartsunk össze mi táposak. :)

Ovu tesztet nem probáltad? Olvastam, hogy volt akinek igy sikerült. Lehet nem jókor vagytok együtt. Mivel írod, hogy kitolta a ciklusod.

2009. szept. 11. 11:51
 13/19 A kérdező kommentje:

nekem a múlt hónapom mesébe illő volt, szép görbe, ovu teszt, uh-n több tüsző, 2 db repedőképes, a nyálkahártyám 12 mm-es, jó időpontban voltunk, és semmi:-(

Már kezdem azt hinni, hogy nem fog sikerülni..

2009. szept. 11. 11:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi, de tegnap már nem tudtam írni.

Szóval nagyon sok minden befolyásolja a teherbeesést. Nem is gondoltam volna régen, hogy ennyire nehéz lesz. De azért NE ADD FEL!!!

Biztosan sikerülni fog! Lehet már ebben a hónapban! :)

2009. szept. 12. 07:43
 15/19 A kérdező kommentje:

Szióka!

Bocsi hogy csak most válaszolok, de nem volt időm...remélem sikerül, bár most neked szorítok nagyon, mert a héten péntekre nem várod!:-)remélem már babás vagy és nagyon boldogan fogod írni:-)

2009. szept. 14. 14:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Aranyos vagy nagyon, hogy drukkolsz, de sajnos hétvégén vizes folyásom volt, ami mensi elött szokott lenni. :( Már nem is reménykedem. :(

Ti viszont huzzatok bele, mert valamikor most lesz peteérésed, nem? :) Hogy vagy egyébként? Az influenzád elmúlt? Lázas voltál végülis? Orvosságot vettél be? Dokit kérdezted a tüszőrepesztő szuriról?

Na jó sokat kérdeztem. :)

2009. szept. 15. 06:59
 17/19 A kérdező kommentje:

Szióka:-)

Sajnálom, de ameddig nem jön meg addig van remény!!

Igen most lesz peteérésem, holnap megyek dokihoz uh-ra, nézik hogy lesz e pém meg tüszőim, és akkor beszélek vele a tüszőrepesztő szuriról is. Remélem nem fogja okoskodásnak venni, hogy ha beszélek neki erről.

Beszéltem vele, sajna semmilyen gyógyszert nem vehetek be, ha nagyon muszáj algopyrin és Panadol, de a lehető legkisebb mennyiségben, rengeteg mézes tea, pihenés, és savanyú káposzta meg gyümölcsök, ezt betartottam, és tegnap már egész kól voltam, dolgozni is tudtam jönni, úgyhogy szerintem tuti nem vírus volt, csak megfáztam.

Írd meg mindenképpen mi lesz az eredmény, de bízom benne hogy nem fog megjönni!!

Puszika

2009. szept. 15. 07:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem voltam lázas, erre a kérdésedre elfelejtettem válaszolni, csak hőemelkedésem volt.
2009. szept. 15. 07:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodtan kérdezz rá a szurira, mert én is úgy említettem a dokimnak. Lehet magától is adott volna, ez már nem derül ki. Nagyon szurkolok Neked!! :)

Az nagyon jó, hogy lázas nem voltál. Igy szerintem semmi akadálya, h sikerüljön a baba.

Tegnap mikor vécén voltam, a vécépapíron volt egy kis rózsaszínes valami. Ezekután elkezdtem megint reménykedni, hátha beágyazódástól van. De ma reggelre megint feladtam. Ez a legrosszabb, hogy váltakozik a remény és a csalódottság. :( Várom már a pénteket, hogy kiderüljön mi van. Barátnőm rá akart tegnap beszélni egy tesztre, de nem adtam meg magam. Mondtam, hogy a pénteket megvárom, mert ha nem sikerült, akkor mindenképpen meg kell jönnie, mert az lesz a 14-ik nap.

2009. szept. 16. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!