Sürgős! Clostyt szedek már 3 napja, ma influenzás lettem, milyen gyógyszert lehet bevenni?
Félek ha olyan gyógyszert szedek, akkor csökkenti a Closty hatását.
Panadolra gondoltam, nem tudom mennyire megfelelő..
te beszéltél a dokiddal?Szedsz valamit az influenzára?
Mióta próbálkoztok, mire kaptad a Clostyt?Nekem ez a 3. hónapom a Clostyval, remélem sikerül, bár elvagyok keseredve nagyon, hogy nem sikerült, pedig minden rendben volt, volt pém, több tüsző még ikreket is várhatam volna,de sajna nem sikerült...
Nem beszéltem a dokimmal, mert ugysem tudna mit mondani, csak azt, hogy várjunk és majd kiderül. De Neked azért más a helyzet, mert szeded a clostit és mellé nem biztos, hogy bármilyen orvosságot bevehetsz. Én egyébként sima algoflexet szedtem, mert mindig is az életem során, amikor beteg voltam ez segített. Nem vagyok híve az antibiotikumnak. Szóval 2 napig szedetem reggel, este és már jobban vagyok sokkal.
Nekem is a 3-ik clostis hónapom. Volt pém és tüszőm is, de sajnos baba nekem sem lett belőle. A második kúra után visszamaradt egy meg nem repedt tüsző ezért 1 hónap szünetet tartottunk, a doki tanácsára. Most a 3-ik kúrában kaptam tüszőrepesztő szurit is. Eddig ez nem volt. Hát most kiváncsi vagyok. De engem is nagyon elszomorít ez az influenza. Pedig évente egyszer, ha beteg vagyok. :(
Ne is mondd, pont most lettem Én is beteg, olyan mérges vagyok, mert eléggé nyom a abetegség, és még gyógyszert sem tudok bevenni:-(
Megkérdezem a dokimat!
Te kérted a tüszőrepi szurit? Azért kérdezem mert ha nem mondja ebben a hónapban, tuti hogy felhozom a témát, hogy mi lenne ha...jövőhéten leszek félidőben, akkor megyeh uh-ra, kíváncsi vagyok mit fog látni!
Neked mit mondtak miért nem sikerül a Clostyval 2 hónap után sem?
Párod volt spermavizsgálaton? Az Én párom még nem.
Hát ez az, hogy az én párom sem volt még spermavizsgálaton. A következő lépés mindenképpen az lesz, mert lehet, hogy azért nem sikerül. A doki nem mondott semmit, hogy miért nem sikerül. De ahogy olvasom , nagyon sok tényező befolyásolja.
A tüszőrepesztő szurit én mondtam neki, és rögtön mondta, hogy ad. El is küldött rögtön a gyógyszertárba, hogy váltsam ki és be is adta. Lehet a meg nem repedt tüsző miatt adta, de mondtam neki (meg tudja is), hogy a férjem külföldön dolgozik és eléggé be volt határolva az idő. Mikor megvizsgált rákérdeztem, hogy nem tudnánk -e befolyásolni az ovu idejét, mivel férjem 4nap múlva megy vissza és ne maradjunk le róla. Lehet ezért adta.
Akkor remélem meglesz a hatása a tüszőrepi szurinak!
Mennyibe kerül egyébként?
Úh az tényleg drága...de nem lehet csak 1-t kérni, mert mit csináljunk a többivel ha sikerül az első injekció beadása?
Jól kitalálták egyébként, főeg hogy ilyen borsos az ára.
Félre ne érts, mindent megteszek a babaáért, de az árak elég magasak:-(
Egyébként hova adják be?
Én is így szoktam, hogy nem tesztelek a nem várt napjáig, meg ráadásként 3-4 nap, mert a Closty kitolja nekem a mensimet egy kicsit.
Múlkor már azt hittem terhes vagyok, mert késett 3 napot, na de pechemre nem lettem az:-(
Viszont nagyon remélem neked sikerült!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!