Ajánlanátok Szegeden egy jó nőgyógyászt? Meddő kezelésben járatos orvoshoz mennék. Párommal egy éve próbálkozunk eredménytelenül.
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 18:11
1/4 anonim válasza:
Szia! Szegedi vagy? Rengeteg klinika van, még magánklinika is. Neten semmit nem írnak? Nekem van ismerősöm, aki Szegedre jár meddőségi probléma miatt, jelenleg nem tudok vele beszélni, de a napokban rákérdezek és megírom neked :)
2/4 anonim válasza:
Szia! Én tudok neked ajánlani egy nagyon jó orvost!A női klinikán dolgozik, nagyon türelmes volt velem. Én két évet küzdöttem a babáért és most vagyok 7 hetes. PCOS vagyok, így elhiheted nekem,h nem volt egyszerű. Egy csomó vizsgálatra elküldött. Nagyon alapos dokiról van szó. Azért is szeretm nagyon, mert ha kérdésem van, bármikor felhívhatom, ui. van egy tel. száma, amit direkt a betegeinek tart fent. Mindig felveszi a telefont. Dr Kecskeméti Lászlónak hívják, van egy honlapja is, ott megnézheted. Ha érdekel írj privibe és megadom a számát!
3/4 anonim válasza:
Ha tényleg kétségbe vagy esve, dr. prof. Pál Attilát ajánlom, a klinika vezetőjét.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Utána nézek a dokiknak!
2009. szept. 12. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!