Egész ciklus alatti alacsony hőmérséklet arra utal, hogy nem volt peteérés?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz alvó vagyok, így a 6 órás alvás utáni mérést nem tudom kivitelezni. Így akkor mérek amikor a leghosszabb időt aludtam. Többszöri mérés után felfigyeltem egy fura dologra, első mérés magas, majd alacsony, és reggel a végleges felkelés előtt alacsony. Úgy tudom emelkedni kellene napközben, nálam ez mégis az átlaghőn maradt tartósan az egész ciklusban. 28. ciklusnapomon vagyok2013. febr. 26. 07:35
1/5 anonim válasza:
Ha nem azonos mennyiségű alvás után a nap azonos szakában méred a hőd, akkor kb. nincs is értelme összehasonlítani a kapott eredményeket. Sajnálom, de azt hiszem, ha ezt nem tudod kivitelezni, ezt az ovu megállapító módszert nem neked találták ki. Javaslom az ovu teszteket.
2/5 A kérdező kommentje:
Ovulációs tesztet is használok a hőmérőzés mellett. Pg 53. A feltételezett ovukor páfrányos szokott lenni (most is az volt), ez az első olyan cikusom ami a fentiek szerint alakult, az ezt megelőző ciklusokban szép magas volt a hőm a luteális fázisban, ezért gondoltam, hogy talán most nem is volt peteérésem.
2013. febr. 26. 09:12
3/5 anonim válasza:
Muti a görbéd, úgy jobban látjuk!
4/5 A kérdező kommentje:
Mobilon vezetem a naptárat, így nem tudom ide feltenni. Alaphőm általában 36.5 (ez ugyebár az ovu előtti átlag)A lényeg és főleg ez az amit nem értek mire utal, hogy mikor először felébredek és mérek, akkor legtöbbször 36,7 (+- 0,1), de utána (mozgás, wc-zés stb )lemegy 36.5-re, és egész nap ennyi körül mozog. Lejegyezni mindig az első mérést szoktam.
2013. febr. 26. 13:24
5/5 anonim válasza:
Fölösleges napközben is méregetni! Elég a reggeli első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!