Ovuláció után folyamatosan emelkedik a hő? Vagy fent marad?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a hőmérőzést kellene egy kis segítség aki ért hozzá.Köszi2013. febr. 25. 18:45
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom belinkelni mert csak magamnak írom,neten nincs fent.Elméletileg ma kellett volna peteérésnek lennie,fájnak a petefészkeim tegnap óta,tegnap a hőm 36,0 volt ma 36,2.Ezért kérdezem mit várjak holnapra?Lehet már túl görcsösen figyelek mindent,de 2éve már hogy próbálkozunk.
2013. febr. 25. 18:56
3/5 frászkarikaborsó válasza:
lehet mindkettő, van akinek azonnal felugrik, van akinek pár nap alatt megy fel. A lényeg az hogy az ovuláció után legalább 10 de inkább 12 nap teljen el a következő menzeszig és emellett az utolsó 1 héten stabilan legyen fent a hő.
4/5 anonim válasza:
Ha már 2 éve próbálkoztok,akkor miért csak most kezdted el a hőmérőzést?Ha az ember gyereket szeretne,akkor elkezdi már az első próbálkozós hónapban mérni a hőjét.Egyébként én ajánlanám neked az LH tesztet(ovulációs teszt),az nagyon sokat segít!!És azzal azt is le tudod ellenőrizni,hogy van-e egyáltalán p.érésed,mert az is lehet,hogy eddig azért nem sikerült,mert nincs is.Nekünk az LH teszt nagyon sokat segített.Olvass utána a neten,hogy hogyan is működik.
5/5 anonim válasza:
1. vagyok!
Ha valamit segít akkor itt van az én e havi görbém
Nekem ez a 2. hónap hogy mérem. A múlt havi nagyon gázos volt, de ez a hónap szépen alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!