Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy most lett volna...

Létezik, hogy most lett volna ovum? Görbével.

Figyelt kérdés

[link]

A ciklus.hu elvileg 1-re írja. Még csak most lennének/vannak a termékeny napjaim.

Március 15-re írja, hogy elvileg akkor kellene megjönnie.

Átlagban 34 naposak a ciklusaim, de a januári pl. 37 napos volt.

Most a februárit valamiért 35 napra írja.

A hőm nem zuhant le és ovu után nem is ment fel. Maradt a 36,5-n, ami az alaphőm ezek szerint.

Elégé egy síkú ez a görbe.. amolyan semmitmondó. Vagy van még remény?

2013. febr. 25. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
van ott két pozitív ovu teszt, azok akkor mik?
2013. febr. 25. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Hát szerintem még nem volt ovud, mert nem ment fel a hőd! Azért jelentősebb emelkedésnek kellene lennie szerintem!
2013. febr. 25. 16:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Az a két pozitív ovu teszt, azaz, hogy csináltam 4-et, amiből mind a négy halványan pozitív volt.

Itt akkor rákérdeztem, hogy ez is pozitív-e és azt mondták, hogy igen és a napokban erősödni fog.

Nos, egymás utáni 4 napon csináltam az ovu teszteket, de mindegyik ugyanolyan halvány.

Ezért írtam be oda kettőt, a többit már "válaszra se méltattam", mert felesleges lenne szerintem.

Azt tudom, hogy a két csíkos erős ovu teszt a 100% pozitív, de úgy gondoltam az első 1-2 halvány teszt után, hogy be fog erősödni.. nos, még sem?!

Én nem éreztem még hasszurkát. Pedig az minden hónapban megvan, csak eddig nem foglalkoztam vele különösebben.

Szóval, ár napja közölték két fórumon is (itt is és a ciklus.hu-n), hogy bizony most volt ovum. De ezt én nem tudom elhinni..

2013. febr. 25. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem még nem volt ovulációd. Most legyetek együtt 2 naponta a pároddal, hátha sikerül. :)

Ha átlagosan 34 naposak a ciklusaid (de volt már hosszabb is), akkor jól van az ha a 20.-21. napra teszi az ovulációt, mert utána 14 nap a luteális fázis. Még nem ment fel kellôképpen a hôd, az átlagosnál van. HAjrá! :)

2013. febr. 25. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!. A 4-es válaszoló vagyok.

Gondoltam küldök neked egy kis bíztatást.

[link]

Nekem pl. a ciklus.hu húzta rossz helyre az ovut. Ha megnézed, hogy milyen hômérsékleti adatnál van a függôleges vonal behúzva, akkor láthatod, hogy még csak az átlagosnál volt a hôm, ahova behúzta. Egyébként akkor nem voltunk együtt a párommal, csak 3 nappal késôbb... és utána emelkedett a hôm. És mit tesz az élet... pozitívat teszteltem és 6 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked. Szerintem még csak most lesz ovud.

2013. febr. 25. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Ovuteszten nincs halvány pozitív. Az vagy negatív, vagy pozitív.

Akkor pozitív, ha a két csík egyforma erős, vagy a tesztcsík erősebb mint a kontroll.

Az összes többi eset (icipicit látszik a tesztcsík, kicsit látszik a tesztcsík, majdnem olyan erős a tesztcsík mint a kontroll stb), NEGATÍV.

A görbe szerint még nem volt ovulációd. És a leírás alapján az ovutesztjeid is mind-mind negatívak.

Utolsó:

Neked 13. napon volt ovud. A ciklus.hu rosszul húzta be.

2013. febr. 25. 16:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Na ez egy nagyon szép görbe! :)

Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy ugye akkor van ovu, amikor leesik a hő. Arra már rájöttem, hogy nem kell 4-5 fokkal lejeb mennie, elég 1-2-vel is.

De én, mint kezdő-naiv ember honnan tudom előre, hogy na az esés egy ovut jelent?

Mert ugye nálad is leesett elsőnek 4 fokkal, majd szépen ment fel. Utána az alaphőd maradt és kicsit fel-alá ment.

Ahol látszik is a teljes görbédből, hogy ovud volt.

Na, de ha pl. 12. ciklusnapodig nézném, nekem nem esne le, hogy most kéne apust elkapni.

Csak én vagyok ilyen béna?!:(

2013. febr. 25. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:

"ugye akkor van ovu, amikor leesik a hő"

Ez így nem igaz. Vkinél van leesés, de sokszor nincs. Csak felmegy a hő.

Tehát a görbéből mindig csak utólag tudod az ovu időpontját.

2013. febr. 25. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem volt ovu. Nagyon egyenes. Még ha lenne valami érdemi emelkedés...Azért írja a februárit 35 naposra mert átlagot számol.

Van korábbi görbéd?

2013. febr. 25. 18:59
 10/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a múlthavi görbém. Itt 1 órás intervallumban mértem. Tehát 6:40-7:40 között, ébredés után.

2013. febr. 26. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!